Yağmur Ün'den karnı burnunda poz! 27.yaş gününü böyle kutladı...

Ağustos ayında nikah masasına oturan genç oyuncu Yağmur Ün'den doğum gününde karnı burnunda poz geldi. Büyüyen karnı dikkat çeken oyuncu "Hayatımın en anlamlı yılı diyebiliriz" notuyla kızıyla birlikte olduğu ilk doğum gününü kutladı.

Yer aldığı Alemin Kralı dizisindeki 'Ahsen Kıral' rolüyle akıllarda yer edinen güzel oyuncu "Yağmur Ün" bir süredir birlikte olduğu doktor "Doğaç Ergezen" ile ağustos ayında dünya evine girdi. 27. yaşını karnı burnunda pozuyla duygusal bir paylaşımla kutlayan oyuncuya beğeni yağdı.

Yağmur Ün

Yağmur Ün

"HAYATIMIN EN ANLAMLI YILI"

Karnı burnunda pozuyla aynada çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Ün, 27.yaş günü şu sözlerle kutladı; "Selam 27! Grip dışında şahane geldin. Hayatımın en anlamlı yılı diyebiliriz 2022 için. Canım pamuğumla ilk doğum günüm. Sabahtan beri arayan, mesaj atan, güzel dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim"

Yağmur Ün

Yağmur Ün

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Çağla Şikel'den eğlendiren paylaşım! Sürpriz sonlu dedi ve...

Brendan Fraser herkesi şoke etti! 25 yıl sonra özür diledi

İLİŞKİLİ HABER

Brendan Fraser herkesi şoke etti! 25 yıl sonra özür diledi

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0