Bülent Serttaş Nusret Gökçe'nin hayatını şarkı yapacak!

Ünlü şarkıcı Bülent Serttaş, ünlü şef ve restoran işletmecisi Nusret Gökçe'nin hayatını şarkı yapacak. Büyük merakla beklenen parçanın müzik piyasasını kasıp kavurması bekleniyor.

Güçlü sesinin yanı sıra sempatik tavırlarıyla dikkatleri üzerine çeken Bülent Serttaş, geçtiğimiz günlerde yakın dostu İmam Çağdaş restoranlarının sahibi Burhan Çağdaş ile birlikte Nusret Gökçe'nin restoranında akşam yemeği yedi. Serttaş'ın "Bodrum Akşamları" şarkısını çok sevdiğini dile getiren Nusret Gökçe, 3 yıl önce Serttaş'tan kendi hayatını anlatan bir şarkı sözü aldığını söyledi.

Bülent Serttaş ve Nusret Gökçe

Bülent Serttaş ve Nusret Gökçe

Sosyal medyada fenomen haline gelen Gökçe hakkında sözünü tutan Serttaş, şarkının sözlerini yazmaya başlamış bile. Renkli kişiliğiyle sosyal medyayı kasıp kavuran Serttaş'ın şarkısı büyük merak konusu haline geldi. 

Bülent Serttaş

Bülent Serttaş

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Çağla Şıkel'den eğlendiren paylaşım! Sürpriz sonlu dedi ve...

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0