Okan Bayülgen'den sert eleştiri: Vücut geliştikçe beyin küçülüyor!

Sosyal medya kullanım alışkanlıklarına dair açıklamalarda bulunan Okan Bagülgen, son dönemlerde popüler hale gelen vücut geliştirme konusu hakkında konuştu. "Arkadaşlarımda gördüğümde vücut geliştikçe beyin küçülüyor" diyen Bayülgen'in söylemleri tartışma konusu haline geldi.

Son dönemlerde Z kuşağına yönelik yaptığı yorumlarla gündemden düşmeyen Okan Bayülgen, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda sosyal medyanın günümüzdeki kullanım biçimini sert bir dille eleştirmişti. "Instagramdan kimi takip edersem bir süre sonra ondan tiksinmeye başlıyorum" ifadelerini kullanan Bayülgen, son açıklamalarıyla yine dikkatleri üzerine çekti. 

Güzellik kavramının sosyal medyadaki algıya göre değişmeye başladığının altını çizen Bayülgen, 'vücut geliştirme furyası' hakkında konuştu. Artık herkesin spor salonunda kas yapma konusunda yarışa girdiğini ifade eden Bayülgen "Arkadaşlarıma bakıyorum Facebook'tan, bir adaleler yapmışlar. Nasıl onları yapıyorsun, nasıl bu kadar vaktin oluyor da bu kadar spor salonundan çıkmıyorsun?" diyerek isyan etti. 

Okan Bayülgen

Okan Bayülgen

"VÜCUT GELİŞTİKÇE BEYİN KÜÇÜLÜYOR"

'İdeal vücut kavramı' için tüm zamanını buna harcayan kişileri hedef alan Bayülgen sözlerini şöyle sürdürdü:

"Arkadaşlarımda gördüğümde vücut geliştikçe beyin küçülüyor. Baktım aptala döndü hepsi. Biraz etin budun göbeğin olsun. Biraz tatlı biraz insan olarak davran. Hani Google soruyor ya sana "İnsan mısın?" diye. Orada da sana "Burada kaç bisiklet var?", "Kaç trafik lambası var?" gibi bir sürü şey gösteriyor ve sayıyorsun. Vallahi aynı testi yapıyorum ama bizim vücut geliştirenlerde tık yok. Çok fena yani"

Daha önce de Tv100'de sunduğu "Uykusuzlar Kulübü" programında spor ve sağlık üzerine konuşan Bayülgen "İnsanların iq'sunun en düşük olduğu yer spor salonlarıdır" demişti.

Okan Bayülgen çok konuşulacak açıklamalara imza attı

Okan Bayülgen çok konuşulacak açıklamalara imza attı

Ünlü sunucunun bu sözleri kimileri tarafından haklı bulunurken kimileri de bu konunun tamamen kişisel olduğunu ve herkesin aynı olamayacağını savundu. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 8

Mücahit 1 yıl önce

Andropoz olmuş hiçbir şeyden keyif alamıyor herşeyi eleştirip marjinal olma peşinde.

Bartınlı 74 1 yıl önce

Bence ukala, şekilsiz, çelimsiz, tüy siklet, bastı bacak, çirkin ve Aydemir Akbaş'ın biraz daha genç hali olan Okan Efendi en eksik olduğu ve bunu çok iyi bildiği spor, beden ve sağlık hususunda eksikliğini ifade etmiş.

Efendisiz 1 yıl önce

Bu da dahil tüm genellemeler yanlıştır .

kaan61 1 yıl önce

teneke kafalı sunucu

Muallim 1 yıl önce

İnsanın kendisine bakmasına ne mahsur var. Saçmalamış resmen

Yorumların Tümünü Okuyun