Bergüzar Korel kızları Leyla'ya özel paylaşım yapmıştı! Şimdi de Baba kız paylaşımı ilgi gördü

2009 yılında nikah masasına oturan "Halit Ergenç" ve "Bergüzar Korel" çifti "2021" yılında kızları 'Leyla'yı' kucaklarına almanın sevincini yaşamışlardı. 1 yaşına giren kızlarının doğum gününe özel video paylaşan Bergüzar Korel'in videosu izleyenleri duygulandırmıştı. Korel bu sefer de kızları Leyla'nın fotoğraflarını paylaşarak sosyal medyada büyük ilgi gördü.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

2009 yılında nikah masasına oturarak mutlu beraberliklerini evlilikle taçlandıran Bergüzar Korel - Halit Ergenç çifti 2010 yılında oğulları Ali'yi kucaklarına alarak ilk çocuk mutluluğunu yaşamışlardı. 2020'de oğulları Han ile 2021'de kızları Leyla'yı da kucaklarına alarak mutlu ailelerini büyüten çift magazin dünyasının gözde ailelerinden biri olarak gösteriliyor. Çiftin sosyal medya paylaşımları da büyük ilgi görüyor. Sık sık paylaşım yapan Korel'den geçtiğimiz günlerde 1 yaşına basan kızları Leyla'nın doğum gününe özel video gelmişti. Sosyal medya paylaşımlarına bir yenisini ekleyen Korel kızları Leyla'yı takipçileriyle paylaştı. O paylaşımlar büyük ilgi gördü.

Bergüzar Korel, Halit Ergenç

Bergüzar Korel, Halit Ergenç

ANLAMLI BABA-KIZ PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ!

Çocuklarının fotoğraflarını sık paylaşmamaya özen gösteren Bergüzar Korel'den yeni bir paylaşım geldi. "O eller hep senin arkanda kızım..." notuyla kızı Leyla ile Halit Ergenç'in fotoğrafını paylaşan Korel'in kızı Leyla ile ilgili paylaştığı kareler büyük beğeni topladı.

İşte Bergüzar Korel'in o paylaşımları:

NE OLMUŞTU?

DOĞUM GÜNÜNE ÖZEL DOĞUM VİDEOSU PAYLAŞMIŞTI

Kızları Leyla'nın 1. yaşına özel video paylaşan Korel'in bu paylaşımı da çok konuşulmuştu. Leyla'nın doğum anlarını anbean kayıt altına alan ve bunu sosyal medya hesabından paylaşan oyuncunun videosu herkesi duygulandırmıştı.

İşte Bergüzar Korel'in çok konuşulan videosu:

Alişan'dan kızıyla "İyi hafta sonları" pozu!

İLİŞKİLİ HABER

Alişan'dan kızıyla "İyi hafta sonları" pozu!

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0