Anta Toros, Gülriz Sururi'nin vasiyetini açıkladı!

TRT2'de Hülya Koçyiğit'in sunumuyla 'Film Gibi Hayatlar' programının geçtiğimiz günlerdeki konuğu, Anta Toros oldu. Gülriz Sururi'nin kendisine söylediği vasiyeti açıkladı.

Tiyatro ve sinema oyuncusu Anta Toros 'Film Gibi Hayatlar' programının konuğu oldu. Programda 31 Aralık 2018 tarihinde hayata gözlerini yuman Gülriz Sururi hakkında konuştu. 74 yaşındaki Toros, "Bana bir vasiyeti olmuştu" diyerek Sururi'nin kendisi ile konuştuğu konuyu aktardı.

TRT2

TRT2

"BİR İKİ İYİ KARAKTER OYNADIM"

Oyunculuk hayatı boyunca kötü karakterleri canlandırdığını söyleyen Anta Toros, "Yanılmıyorsam bir iki tane iyi karakter oynadım. Tiyatroda daha normal insanlar oynadım ama dizi ve sinemada daha sivri karakterleri canlandırdım. Sanırım fizik, yüz yapısından dolayı oldu. İfademde sertlik var benim, ben bu şekilde düşünüyorum. Ya da alışkanlıkla akla geldim sanırım. 'Bu rolü kim oynar?' dediklerinde akıllarına geldim belki de. Bütün rollerimi sevdim. İyi olsun kötü olsun, o kadar severek oynadım ki. Hiç ayrım yapamam. Bir karaktere hayat kazandırıp, canlandırmak çok hoşuma gidiyor" dedi.

Gülriz sururi vasiyeti anta toros

Gülriz sururi vasiyeti anta toros

"SİNEMADA KEŞKE DAHA FAZLA FİLMDE OYNASAYDIM"

Çalışma hayatını sevdiğini dillendiren sanatçı, "Genç, orta yaş, yaşlı hiç fark etmiyor. İşimi çok seviyorum. 'Sinemada keşke daha fazla filmde oynasaydım' diyorum. Sinemayı da çok seviyorum. Sinemanın keyfi ayrı, tiyatronun keyfi ayrı" dedi.

Anta toros

Anta toros

GÜLRİZ SURURİ'NİN VASİYETİ

Oyuncu Gülriz Sururi ile birlikte uzun süreler çalışma imkanı olan sanatçı, "Beni hem seviyordu, hem rahat oynuyordu benimle. Öne geçmeye çalışmam, bende öyle bir huy yoktu. Bana bir vasiyeti olmuştu. Fizik olarak da belki biraz andırıyor muydum, bilmiyorum. Bana 'Filmimi yapacak olurlarsa sen oyna' dedi. Öyle bir şey yapılmadı zaten. O kadar uzun yaşadı ki film yapmaya gerek kalmadan benyaşlandım. Şimdi onu oynayacak oyuncu daha genç olmalı bence" şeklinde konuştu.

Anta toros gülriz sururi vasiyeti açıklaması

Anta toros gülriz sururi vasiyeti açıklaması

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Nilay Toprak'ın arabasını parçaladılar! Trafik magandalarının o görüntüleri...

Selami Şahin gözyaşlarını tutamadı! Selami Şahin kimdir? Oğlu Lider Şahin kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Selami Şahin gözyaşlarını tutamadı! Selami Şahin kimdir? Oğlu Lider Şahin kimdir?
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0