Hazal Kaya ev sahibine açtığı dava kararı sonuçlandı! Hazal Kaya 7 aylık kira bedelini...

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, ev sahibine açtığı dava sonuçlandı. Mahkemeyi kazanan Hazal Kaya, 7 aylık kira bedelinin iadesine hükmetti.

Son dönemlerde herkesin yaşadığı kiracılar ve ev sahipleri arasındaki anlaşmazlıklar ünlü ünsüz fark etmeksizin sorun olmaya başladı. Bu sorunlardan etkilenen biride başarılı oyuncu Hazal kaya oldu. İkinci bebeğini kucağına almaya hazırlanan Kaya, geçen yıllarda ev sahibi ile sorunlar yaşamız bunun üzerine anlaşmazlığı mahkemeye kadar taşımıştı. Oyuncunun açtığı dava sonuçlandı.

Hazal Kaya ev sahibine açtığı dava kararı sonuçlandı!

Hazal Kaya ev sahibine açtığı dava kararı sonuçlandı!

Kaya, Göktürk’te kiraladığı evde ağır bir küf kokusu fark edince bu durumu ev sahibine bildirmiş ancak ev sahibinin evin tadilatına yanaşmaması üzerine de kira sözleşmesini feshetmişti.

hazal kaya mahkeme sonucunu kazandı

hazal kaya mahkeme sonucunu kazandı

7 AYLIK KİRA BEDELİNİN GERİ ÖDENMESİNE KARAR VERİLDİ

Kaya’nın avukatı Nail Gönenli’nin yürüttüğü dava, bilirkişi raporlarına göre taşınmazın izolasyon eksikleri nedeniyle nem ve rutubetli olduğuna, buna bağlı küf kokularının bulunması nedeniyle kira ilişkisinin haklı sebeple feshinin hukuka uygun olması sebebiyle 7 aylık kira bedelinin iadesinin gerektiği kanaatine varıldı.

hazal kaya

hazal kaya

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ünlü Fransız model İslamiyet'i seçti! "Hayatımın en özel anları"

En popüler erkek oyuncular belli oldu! Bu liste çok şaşırttı! Kimse birinciyi tahmin edemedi...

İLİŞKİLİ HABER

En popüler erkek oyuncular belli oldu! Bu liste çok şaşırttı! Kimse birinciyi tahmin edemedi...
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0