Türkan Şoray'a 'Vefa Ödülü'! Ayakta alkışlandı...

"2. Korkut Ata Türk Dünyası Film Festivali" ödülleri Bursa'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Yeşilçam'ın Sultanı "Türkan Şoray'a" 'Vefa Ödülü' takdim edilirken, usta oyuncu ayakta alkışlandı.

"2. Korkut Ata Türk Dünyası Film Festivali" için Bursa'da ödül töreni gerçekleştirildi. Törende sanatçılar ve yapımlar ödüllerine kavuşurken "Türkan Şoray'a" 'Vefa Ödülü' verildi. Anadolu Ateşi dans topluluğunun gösterisiyle hareketlenen tören Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlendi. Katılımcıların beğenisini toplayan törende Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da katıldı. Törenin ilk senesinde 13 ülkeden 42 sinema eserinin seyirciyle buluştuğunu katılımcılara hatırlatan Ersoy, bu yıl 17 ülkeden 52 eserle çıtayı daha da yükselttiklerini söyledi.

 2. Korkut Ata Türk Dünyası Film Festivali Anadolu Ateşi dans grubu

2. Korkut Ata Türk Dünyası Film Festivali Anadolu Ateşi dans grubu

Türkan Şoray’dan yıllar sonra gelen İLİŞKİLİ HABERTürkan Şoray’dan yıllar sonra gelen 'Selvi Boylum Al Yazmalım' itirafı!

'VEFA ÖDÜLÜ' YEŞİLÇAM'IN SULTANI'NIN

Düzenlenen festivalde 'En İyi Film Ödülü' Dilmurod Masaidov'a, 'En İyi Kadın Oyuncu Ödülü' Kalipa Tashtanova'ya ve 'En İyi Erkek Oyuncu Ödülü' Kayrat Kemalov'a verilirken Yeşilçam'ın Sultanı Türkan Şoray'a da 'Türk Dünyası Vefa' ödülü takdim edildi.

Türkan Şoray ve Bakan Ersoy Vefa Ödülü

Türkan Şoray ve Bakan Ersoy Vefa Ödülü
Ödülünü Bakan Ersoy'un elinden alan Şoray ayakta alkışlanırken, "Sinemadan vazgeçmesinler. Sinema tüm dünyadan herkesi buluşturan tek etkili sanat dalıdır." diyerek gençlere öğütler vermeyi de ihmal etmedi. Ayakta alkışlanan Şoray, duygu dolu anlar yaşarken seyircilere selam verdi.

İşte Türkan Şoray'ın seyircileri selamladığı o anlar;

Kadınlar maruz kaldıkları sokak tacizini anlattı!'Metroda yaşlı amca tarafından tacize uğradım'

İLİŞKİLİ HABER

Kadınlar maruz kaldıkları sokak tacizini anlattı!'Metroda yaşlı amca tarafından tacize uğradım'
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0