Sosyal medyayı sallayan yeni fenomen! Keçiperver köylü kızı rekor kırdı...

"Keçiperver" kullanıcı adıyla sosyal medyada paylaşımlar yapan fenomenin son paylaştığı video milyonlarca kez izlenerek rekor kırdı. Doğallığıyla izleyenlerin kalbini kazanan Keçiperver, samimi halleriyle bildiğimiz diğer fenomenlerden kendini ayırmayı başarıyor ve izleyenlerden "bildiğiniz fenomenlerden değil" yorumları alıyor.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Burdur'un Bucak Çamlık köyünde yaşayan "Keçiperver" kullanıcı adıyla bilinen sosyal medya fenomeninin köy yaşamıyla ilgili paylaştığı videolar gündem oldu. Köy yaşantısını en doğal haliyle izleyenlere yansıtan genç kadının son videosu kısa süre içerisinde 6 milyondan fazla izlenerek sosyal medyada viral oldu.

Keçiperver

Keçiperver

BİLDİĞİNİZ FENOMENLERDEN FARKLI!

Çektiği diğer videolarla bildiğimiz sosyal medya fenomenlerinin aksine doğallıktan yana olduğunu gösteren Keçiperver sosyal medyada çok sevildi. Köy ve çalışma hayatını gösteren fenomenin son videosunda anne babasına ve akrabalarına yer vermesi büyük ilgi gördü. Kullanıcılardan ise "bildiğiniz fenomenlerden değil" yorumları aldı.

Keçiperver

Keçiperver

GÜNLÜK İŞLERİ ANLATTI

Anne, babası ve akrabalarının köyde yaptıkları günlük işleri videoya alan Keçiperver'in videosu 6 milyondan fazla izlenerek rekor kırdı. Viral olan videoya beğeni ve yorum yağdı.

Keçiperver

Keçiperver

İşte Keçiperver'in viral olan o videosu;

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0