Sıla Türkoğlu'nun imtihanı! Instagram'a baş vuruyor ama bir türlü...

Emanet dizisi ile yıldızı parlayan şimdilerde ise Kızılcık Şerbeti dizisinde rol alan Sıla Türkoğlu yaptığı tüm başvurulara rağmen Instagram'dan mavi tik onayı alamıyor.

Oyunculuk kariyerine 2018 yılında başlayan ve Emanet dizisi ile asıl çıkışını yaşayan Sıla Türkoğlu şimdilerde ise "Kızılcık Şerbeti" dizisi ile izleyiciler ile buluşuyor. 23 yaşındaki genç oyuncu sosyal medya hesabını aktif kullanması ve paylaşımları ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Gazeteci Arif Hür'ün kaleme aldığı, Türkoğlu'nun Instagram'la yaşadığı sorun ise gündeme bomba gibi düştü.

Sıla Türkoğlu

Sıla Türkoğlu

TAKİPÇİŞİ VAR AMA MAVİ TİKİ YOK

Arif Hür'ün anlatımına göre güzel oyuncu, Instagram'a mavi tik için başvurmasına rağmen onaylanmış hesap rozetini alamadığı söylendi.

sıla türkoğlu instegram

sıla türkoğlu instegram

Hür kaleme aldığı yazıda şunları ifade etti. "Son dönemin en gözde oyuncularının başında gelen Sıla Türkoğlu, Instagram'da 989 binden fazla takipçisi olmasına rağmen onaylanmış hesap rozetini alamadı. Son aylarda herkese bol keseden 'Mavi Tik' dağıtan Instagram'ın milyonlarca kişi tarafından tanınan Sıla Türkoğlu'na henüz onaylanmış hesap rozeti vermemesi gerçekten çok ilginç. Çünkü ünlü oyuncunun fanları tarafından açılmış çok sayıda benzer ve kafa karıştırmaya müsait profil bulunuyor..." 

sıla türkoğlu instegram mavi tik

sıla türkoğlu instegram mavi tik

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Rafet El Roman'dan Amerika konserine özel dans!

Hakan Altun'un 'Hani Bekleyecektin' şarkısını bakın hangi ünlü için yazmış?Meğer askerdeyken...

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Altun'un 'Hani Bekleyecektin' şarkısını bakın hangi ünlü için yazmış?Meğer askerdeyken...
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0