Can Yaman 33 yaşına girdi! Annesi Güldem Yaman paylaşımıyla duygulandırdı

Şimdilerde İtalya'nın gözde oyuncularından biri haline gelen Can Yaman'ın 33'üncü yaş gününde en anlamlı hediye annesinden geldi. Oğlunun bebeklik karelerini sosyal medya hesabından paylaşan Güldem Yaman, duygusal notuyla herkesi gülümsetti.

Ünlü oyuncu Demet Özdemir ile başrollerini paylaştığı "Erkenci Kuş" dizisiyle yıldızı parlayan Can Yaman, şimdilerde İtalya'nın en çok izlenen dizilerinden biri olan "El Turco" ile ekranlara geliyor. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu, hem kariyerindeki başarısı hem de özel yaşantısıyla sık sık gündeme geliyor. 

Can Yaman

Can Yaman

"BANA EN GÜZEL SEVGİYİ TATTIRDIN"

Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanan Yaman, bu kez annesi Güldem Yaman'ın paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. 33 yaşına giren ünlü oyuncunun annesi, oğlunun bebeklik döneminden bir kareyi paylaşarak "Evladın güzeli. Varlığınla bana her zaman en güzel sevgiyi tattırdın... Hep gülerek, sevgiyle bak yaşama... İyi ki doğdun benim canım" notunu düştü. 

Can Yaman çocukluk fotoğrafı

Can Yaman çocukluk fotoğrafı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Osmanlı topraklarında ilk kez kayıt altına alındı! İlk düğün videosu...

İlker Ayrık'tan şoke eden itiraf: Hiç istemediğim insanlara araba verdim!

İLİŞKİLİ HABER

İlker Ayrık'tan şoke eden itiraf: Hiç istemediğim insanlara araba verdim!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0