Duman gurubunun solisti Kaan Tangöze sahnede yine düştü!

Geçtiğimiz akşam Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda sevenleriyle buluşan 'Duman' grubunun konserinde Grubun solisti Kaan Tangöze'nin yaşadığı talihsiz bir an damga vurdu. Şarkısını söylerken dengesini kaybeden şarkıcı kendini bir anda hoparlörün üzerinde buldu.

Şarkılarıyla gönüllere taht kuran Duman grubu sahnedeki skandallarıyla sık sık gündeme geliyor. Yaşadığı talihsiz olaylara bir yenisini ekleyen grubun solisti "Kaan Tangöze" şarkısını seslendirdiği esnada dengesini yitirdi ve arkasındaki hoparlörün üzerine düştü. İzleyenlere panik dolu anlar yaşatan Tangöze'nin düşüş anı ojektiflere yakalandı.

Kaan Tangöze düşüş anı

Kaan Tangöze düşüş anı

HOPARLÖRLERE İLK DÜŞÜŞÜ DEĞİL!

49 yaşındaki şarkıcının daha önce de 30 Ekim 2021'de verdiği konser esnasında yine arkasında bulunan hoparlörün üzerine düşmesi çok konuşulmuştu. Yani şarkıcı sahnede yaşadığı talihsiz olaylarla sık sık gündeme gelmeyi başaran sanatçılardan.

Kaan Tangöze düşüş anı

Kaan Tangöze düşüş anı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Damat uğurlamasında yapılan şakanın dozu kaçınca...

Beyazıt Öztürk annesinin sağlık durumu hakkında açıklama yaptı! Beyin kanaması geçirdiği...

İLİŞKİLİ HABER

Beyazıt Öztürk annesinin sağlık durumu hakkında açıklama yaptı! Beyin kanaması geçirdiği...

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0