Arka Sokaklar'ın Mesut Komiseri Şevket Çoruh bomba projeye imza attı!

Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran fenomen dizisi Arka Sokaklar'dan ayrılık kararı alarak herkesi şoke eden Şevket Çoruh, ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan ünlü oyuncu, yeni adresini ilk kez açıkladı.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan 'Arka Sokaklar'da tam 16 sezon boyunca Mesut Komiser karakterini oynayan Şevket Çoruh, yeni sezonda dizinin kadrosunda yer almayacağını açıklamıştı. Arka Sokaklar hayranlarını üzen bu haberin ardından ünlü oyuncu uzun bir süre sessizliğe bürünmüştü.

Şevket Çoruh

Şevket Çoruh

Önceki günlerde Instagram hesabından paylaşımda bulunan Çoruh, müjdeli haberi sevenleriyle paylaştı. Afşin Kum'un aynı adlı romanından uyarlanan Netflix dizisi Sıcak Kafa'nın setinden bir kareyi paylaşan ünlü oyuncu "Buradayım" notuyla yeni adresini açıkladı. Ünlü oyuncu "Anton" karakteriyle sevenlerinin karşısına çıkacak.

Şevket Çoruhun yeni projesi belli oldu

Şevket Çoruhun yeni projesi belli oldu

Hazal Subaşı, Tilbe Saran, Kubilay Tunçer, Özgür Emre Yıldırım, Gonca Vuslateri, Hakan Gerçek, Erdem Akakçe, Barış Yıldız, Arda Anarat, Furkan Kalabalık, Şebnem Hassanisoughi ve Cüneyt Uzunlar gibi birçok yıldız ismi kadrosuna dahil eden "Sıcak Kafa" 2 Aralık'ta izleyenlerle buluşacak. 

Şevket Çoruh yeni dizisini açıkladı

Şevket Çoruh yeni dizisini açıkladı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Sosyal medya fenomeni "Sipsecmel"in kızının pankek ile imtihanı!

İbrahim Tatlıses'ten büyük yatırım! Denizli'den 300 dönüm bağ satın aldı

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'ten büyük yatırım! Denizli'den 300 dönüm bağ satın aldı

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Adnan 1 yıl önce

Hazal Subaşı bu sıralar Kasaba Doktoru'nda oynuyor. Aynı anda 2 dizide nasıl oynayabilir.