Seray Sever'den gündem olan Pınar Altuğ itiraf! "Güldüm başıma..."

Ünlü oyuncu ve sunucu Seray Sever, kendisinden 10 yaş küçük eşi Eray Sünbül ile dünyaevine girmiş ve ikiz çocuklarını kucağına almıştı. Pınar Altuğ'un evliliği hakkında konuşan Sever "Büyük konuştum" sözlerini kullandığı itirafla şoke etti.

2018 yılında Seray Sever, 39 yaşındaki Eray Sünbül ile dünyaevine girmişti. 49 yaşındaki Seray Sever, yedi ay önce ikiz kızlarını kucağına alarak anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Ünlü çiftin aralarındaki yaş farkı gündem olmuş ve eleştirilere maruz kalmıştı. Konu ile ilgili ilk kez itirafta bulunan Sever şimdilerde katıldığı bir programda "Büyük konuştum" dedi.

seray sever ve eşi eray sünbül

seray sever ve eşi eray sünbül

"BAŞIMA GELDİ"

Geçmiş yıllar bir program sunumu yapan Sever, ünlü çiftlerin yaş farklarının konuşulduğunu dile getirdi. Programda Pınar Altuğ ve ondan 9 yaş küçük eşi Yağmur Atacan mevzusu döndüğünü itiraf etti. Yıllar önce yaptığı espiriyi hatırlatan Sever "Pınar'a güldüm, başıma geldi." ifadelerini kullandı.

seray sever eray sünbül

seray sever eray sünbül

"GENÇ KOCA ALDIM"

Sever "Talk show yapıyordum o dönem ve Behzat (Uygur) konuğumdu. 'Ay dikkat et, Pınar size gelince oğlanı sakla' diye bir espri yaptım. Herhangi bir kötü niyetim yoktu. Büyük konuştum, genç koca aldım. Arada büyük konuşmalar çok iyi oluyor. Pınar benim yaptığım espriyi duyuyor. Manşet oluyor… Pınar bir ara bana bozuldu. Ben de 'Bu Talk Show, espri yanlış anlama' dedim. Yıllar sonra aynı şey benim başıma geldi. Kocasıyla çok mutlu, çocukları çok güzel…" açıklamasında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kurtarma operasyonuna Atkurtaran adını verdiler! Operasyon sırasında olanlar oldu...

Işın Karaca'dan şaşırtan açıklama: Biz evlendik!

İLİŞKİLİ HABER

Işın Karaca'dan şaşırtan açıklama: Biz evlendik!

BİR YORUM YAPIN 0