Gökçe Bahadır eşiyle zeytinlik tarlası aldı! Gayrimenkule rekor yatırım

Yaprak Dökümü'ndeki Leyla karakteriyle hafızalara kazınan Gökçe Bahadır eşiyle beraber zeytin hasadı yapmak için tarlaya girdi. Bahadır Bodrum’dan 1,5 milyon TL’ye zeytinlik satın aldığını duyurdu.

Yakın zaman önce müzisyen Emir Ersoy ile evlenen Gökçe Bahadır, magazinden uzak, kendi halinde bir yaşam sürüyor. Eşi Emir Ersoy ile zeytin hasadına girişen Bahadır, bu anları sosyal medya hesabından da paylaşmayı ihmal etmedi. 

Emir Ersoy, eşi Gökçe Bahadır ile çekildiği bu kareyi, "Zeytinler emin ellerde" notuyla paylaştı.

Gökçe Bahadır Emir Ersoy ile evlenmişti. Çift pek çok ünlü isim gibi yatırımlarını gayrimenkule yapmaya karar verdi. Alaçatı'yı çok seven ve düğünlerini de burada yapan çift önce Alaçatı'dan 5 milyon TL'ye yazlık alıp ünlü isimlere komşu olmuştu.

Gökçe Bahar ve kocası şimdi de Bodrum'dan zeytinlik aldı. Takvim'in haberine göre, ünlü çiftin satın aldıkları zeytinlik için 1.5 milyon TL ödedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Acun Ilıcalı'dan samimi itiraflar: Esnaf lokantalarına bayılırım

Haluk Levent sanal evrene merak saldı! Dünyada bir ilke imza attı

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Levent sanal evrene merak saldı! Dünyada bir ilke imza attı
Acun Ilıcalı'dan yine büyük bir yardım kampanyası! İşitme engelli çocuklar için...

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı'dan yine büyük bir yardım kampanyası! İşitme engelli çocuklar için...

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0