Alina Boz'dan yıllar sonra gelen itiraf: Youtuber olacaktım!

Şu sıralar yer aldığı 'Bir küçük peri masalı' dizisindeki 'Zeynep' rolüyle izleyiciden tam not alan başarılı oyuncu Alina Boz yıllar sonra bir itirafta bulundu. Deniz Can Aktaş ile katıldığı youtube programında gelen bir sorunun üzerine bir dönem youtuber olmayı düşündüğü itiraf etti.

2014 yılında yayınlanan 'Paramparça' adlı dizideki 'Hazal' karakteriyle tanınan ve büyük beğeni toplayan genç oyuncu "Alina Boz" yeni dönemin en yetenekli oyuncuları arasında gösteriliyor. Rol aldığı her dizide adından sıklıkla bahsettirmeyi başaran yetenekli oyuncu, 'Bandırma Füze Kulübü' filmindeki rol arkadaşı "Deniz Can Aktaş" ile bir youtube programına konuk oldu. Programda soruları içtenlikle yanıtlayan Boz'dan yıllar sonra bir itiraf da geldi.Alina Boz ve Deniz Can Aktaş

Alina Boz ve Deniz Can Aktaş

YOUTUBER OLMAYI DÜŞÜNMÜŞ

Kendisine gelen bir sorunun üzerine "Ben bir aralar bi dizi yapmıştım ama çok gitmemişti. İkinci diziye başlamadan önce youtuberları çok takip ediyordum. Bir arkadaşım vardı, Polina diye, o zaman youtuberlığa yeni başlamıştı. Gezi videolarını çok seviyordum. Küçük mini belgeseli youtube’a uyarlama fikri benim çok hoşuma gitmişti. Hatta ben de ne yapabilirim diye düşündüm" diyerek açıklama yapan oyuncu bir dönem youtuberlık yapmayı düşündüğünü itiraf etti.

Alina Boz

Alina Boz

Bir Peri MasalıİLİŞKİLİ HABERBir Peri Masalı'nın Melis'i 'Alina Boz' kimdir? Alina Boz Aslen nereli? Rol aldığı diziler

"KAMERAYA İLGİM VARDI"

Oyunculuğun da aslında kendi içeriğini oluşturma fikrine dayandığını belirten başarılı oyuncu, "13-14 yaşlarında kameraya çok ilgim vardı. Bir tane de kameram vardı. Kendine yeni bir dünya yaratabilme fikri hoşuma gitmişti. Tabii o zaman oyunculuk olmasaydı değil ama zamanında ilgimi çeken bir şeydi, kendi içeriğini oluşturmak. Oyunculukta da yaptığımız bir anlamda böyle bir şey. Kendi hayallerimizi gerçekleştiriyoruz. Bence youtube’da öyle bir yer. Doğru konuyu, doğru konsepti bulursan senin ruhuna uyan bir şey bulursan, çok güzel içerikler çıkıyor. Bence kamerayla uğraşmak ve bunun sayesinde dünyayı tanıyıp yeni insanlarla tanışmak bence hoş bir fikir." diye de ekledi.

Alina Boz

Alina Boz

Alina Boz

Alina Boz

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer ile olan atışması gündem oldu!

Gülden Karaböcek'e sürpriz! Sahnede doğum günü...

İLİŞKİLİ HABER

Gülden Karaböcek'e sürpriz! Sahnede doğum günü...

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0