Türker İnanoğlu'ndan sevindiren haber! Hastaneden taburcu oldu

Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, Türkiye'nin ilk film sektöründeki sayılı isimlerinden biriydi. 86 yaşındaki ünlü yönetmen geçtiğimiz haftalarda düşerek, kalça kemiğini kırmıştı. Enfeksiyon kapan İnanoğlu hastaneye kaldırılmış ancak ameliyata alınamamıştı. İnanoğlu'ndan sevindiren haber geldi.

Solunum rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi altında olan İnanoğlu, geçtiğimiz haftalarda düşerek kalça kemiğini kırmıştı. Hastaneye kaldırılan 86 yaşındaki ünlü yapımcı, enfeksiyon kaptığı için ameliyata alınamamıştı.

Ailesini ve yakın dostlarını endişelendiren İnanoğlu'nun hastaneden taburcu olduğu öğrenildi. Bir süre evde istirahat edecek olan ünlü yapımcı ve yönetmenin ameliyatına bir hafta sonra yapılan kontroller sonucu karar verileceği bildirildi.

NE OLMUŞTU?

Günümüzde hala birçok projenin arkasında olan İnanoğlu, geçtiğimiz cumartesi düşerek kalça kemiğini kırmıştı.

türker inanoğlu

türker inanoğlu

AMELİYATA ALINAMADI!

Kalça kırığı sebebiyle hastaneye kaldırılan 86 yaşındaki ünlü yönetmen daha önce bel fıtığı ameliyatı olmuş ve evde düşmesi sonucu kırığının ortaya çıktığını ifade eden yetkililer, kırık için ameliyat olup olmayacağının kan durumuna göre olduğunu belirtmişti. Kan hastalığının devam etmesi durumunda ameliyatın riskli olacağı öngörüldüğü açıklanmıştı.

erler film

erler film

SAĞLIK DURUMUNU BİLDİRDİ

2019'da akciğerlerinde oluşan enfeksiyon nedeniyle kan hastalığı tedavisi gördüğü altı çizilen Türker İnanoğlu, solunum rahatsızlığının da devam etmesiyle birlikte hastanede gözetim altında tutulduğu belirtilmişti. Konu ile ilgili açıklama yapan İnanoğlu "Evde televizyon izlerken kumanda aletine uzandım. O sırada koltuktan düşüp kalça kemiğimi kırdım" açıklamasında bulundu. Tedavisi ise hala devam ediyor...

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Bu evin tasarımı gözlerinizi yorabilir! İzleyenler bunalıma girdi...​

Nazlı Sabancı'dan yeni gelin videosu! Kebap yaptığı anlar...

İLİŞKİLİ HABER

Nazlı Sabancı'dan yeni gelin videosu! Kebap yaptığı anlar...
Emine Erdoğan'dan UNICEF Türkiye Temsilcisi Regina de Dominicis'e teşekkür paylaşımı

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'dan UNICEF Türkiye Temsilcisi Regina de Dominicis'e teşekkür paylaşımı

BİR YORUM YAPIN 0