Czn Burak bir şube daha açıyor! Katar şubesine özel dansı...

Eğlenceli yemek videolarıyla sosyal medyada fenomen olan lokantacı Burak Özdemir sosyal medyada CZN Burak olarak tanınıyor. Birçok ünlünün uğrak meraklarından olan şubelerine bir yenisini ekleyen Czn Burak bu sefer de Katar'da şube açmak için hazırlanıyor.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Çektiği yemek videolarıyla sosyal medya fenomenlerin arasında yer almayı başaran Czn Burak şubelere doymuyor. Sosyal medyada 40 milyondan fazla takipçiye sahip olan Burak Özdemir adını dünya çapında da duyurmayı başaran isimlerden. Hatay Medeniyetler Sofrası adlı restoran zincirinin de sahibi olan ve beş şubesi bulunan ünlü lokantacı, Taksim, Aksaray, Etiler şubelerine ve yurt dışında ise Dubai ve Tacikistan şubelerine bir yenisi eklemek için hazırlanıyor.Czn Burak

Czn Burak

KATAR'A ŞUBE AÇIYOR!

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Özdemir, sosyal medya hesabından paylaştığı eğlenceli dans videosuna "Czn Burak Qatar 11 Kasım Cuma Günü Açılıyor" açıklamasını yazarak Katar'a yeni bir şube açacakları haberini takipçileriyle paylaştı. Kısa sürede büyük etkileşim alan paylaşım sosyal medyada büyük ilgi gördü.

İşte Czn Burak'ın eğlenceli dans videosu:

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0