Murat Cemcir'in oyunculuğa başlama sebebi şaşırttı: İstanbul'a onun için geldim!

Bloomberg HT ekranlarında yayınlanan 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programının bu haftaki konuğu ünlü oyuncu ve yapımcı Murat Cemcir oldu. Oyunculuğa başlama serüvenini anlatan Cemcir, İstanbul'a asıl gelme sebebini ilk kez dile getirdi.

"İşler Güçler", "Düğün Dernek" ve "Kardeş Payı" gibi eğlenceli yapımlarla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Murat Cemcir, geçtiğimiz gün Bloomberg HT ekranlarının fenomen programı 'Fatih Altaylı ile Bire Bir'e konuk oldu. 

Murat Cemcir

Murat Cemcir

"YÜZLERCE SEYİRCİYİ GÜLDÜRMEK ÇOK HOŞUMA GİTTİ"

Oyunculuk ve yapımcılık yolculuğunu anlatan ünlü oyuncu "Bizim sülalede bu işlerle ilgilenen yok. Babam otobüs şoförlüğü yaptı yıllarca, annem ev hanımı, dedem tüccarmış. Esnaf var, ilahiyatçı var. İlk sanatçı benim. Girişken ve sosyal olmayı seven biriyim. Sonrasında Tokat'ta lisedeyken okulun tiyatro kulübüne girdim. İlk rolüm çöpçüydü. Seyircinin reaksiyonu güzeldi. Yüzlerce seyirciyi güldürmek çok hoşuma gitti. Üniversitede ise otomotiv bölümü okudum. Sonra yine üniversitenin tiyatro kulübüne girdim aileme yük olmak istemedim, animatörlük yapmaya başladım tatil köylerinde" ifadelerini kullandı.

Murat Cemcirden oyunculuk açıklaması

Murat Cemcirden oyunculuk açıklaması

"BİR KIZA AŞIK OLDUM ONUN PEŞİNDEN İSTANBUL'A GELDİM"

İstanbul'a gelmesinin asıl sebebinin aşk olduğunu dile getiren Cemcir, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ardından bir kıza aşık oldum onun peşinden İstanbul'a geldim. Kız sonra beni terk etti. Sonra da yine burada tiyatro kulübüne kursiyer olarak girdim. Müjdat Gezen'in akşam okuluna başladım. Filmci olarak nitelendiriyorum kendimi. 25-26 yaşlarında yazarlık da yaptım ama baktım olmuyor zor meslek. Sonra bir kumpanya kurdum. İstanbul'da ilk sahneye çıkışım müftülükteydi. Eyüp'te müftülüğe bağlı bir tiyatro salonu vardı. 2004 yılında 'Biri Bizi Söyletiyor' diye bir oyun sahneledik. İflas ettiğim zamanlar oldu. 8-10 sene uğraştım"

Murat Cemcir oyunculuğa başlama serüvenini anlattı

Murat Cemcir oyunculuğa başlama serüvenini anlattı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Azra Akın'dan eğlendiren Özbek dansı!

Didem Arslan'la Vazgeçme programında evlilik çetesi çökertildi! Canlı yayında ortalık karıştı

İLİŞKİLİ HABER

Didem Arslan'la Vazgeçme programında evlilik çetesi çökertildi! Canlı yayında ortalık karıştı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0