Yaşar Alptekin dede oldu! Ayris Alptekin'nin bebeği dünyaya geldi

Maneviyata yönelerek dünyevi işlerden kendini soyutlayan ekranların sevilen ismi Yaşar Alptekin, uzun süredir gözükmüyordu. Şimdilerde dede olmanın mutluluğunu yaşayan Alptekin dede olmanın nasıl bir his olduğunu açıkladı.

Bir dönem podyumların en sevilen ve beğenilen ismi olan Yaşar Alptekin, maneviyata yönelmesiyle her şeyden ve herkesten kendini soyutlamıştı. İkinci kez evlendiği eşi Nilgün Altınyay'ı 2020 yılında kaybeden Yaşar Alptekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla "Gönlümün sultanı. Çocuklarımın anası, hayat arkadaşımı, sevdiğimi, en sevdiğime, gerçek sahibine yolladık." notunu paylaşıma sunmuştu. 

yaşar alptekin ve nilgün altınyay

yaşar alptekin ve nilgün altınyay

MANEVİYATA DÖNMÜŞTÜ

Katıldığı bir programda Yaşar Alptekin, eşi Nilgün Altınyay ile ilk evliliklerinde yaşadıkları kıskançlıklardan dolayı boşanmak istediğini ama eşinin kendisinden boşanmak istemediğini açıklamıştı. Dönemin ünlü mankeni olarak nam salan Alptekin, sonrasında maneviyata yöneldiğini ve dünyevi her şeyden uzaklaştığını ifade etmişti. 

ayris alptekin ve kızı maya

ayris alptekin ve kızı maya

DEDE OLDU!

Şimdilerde 60 yaşında dede olan Alptekin, kızı Ayris Alptekin ve eşi Ahmet Emre Tanyıldız bir kız bebek dünyaya getirdi. Çift, bebeklerine "Maya" ismini verdi. Alptekin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla da "Baba olmak güzel ama dede olmak daha güzelmiş. Allah isteyen herkese nasip etsin." sözlerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Azra Akın'dan eğlendiren Özbek dansı!

Tuba Büyüküstün kendisini görmek için Londra'ya uçtu! Gözlerine inanamadı

İLİŞKİLİ HABER

Tuba Büyüküstün kendisini görmek için Londra'ya uçtu! Gözlerine inanamadı

BİR YORUM YAPIN 0