"Müstakbel Damat'tan" Dev Gala! 3 yıldır bu anı bekliyorlardı...

Başrollerinde "İlker Ayrık, Hande Soral, Erdal Özyağcılar" gibi ünlü isimlerin yer adlığı "Müstakbel Damat" filminin galası gerçekleşti. 11 Kasım'da vizyona giren filmin oyuncu kadrosunda ise Ayça Erturan, Ahu Sungur, Suat Sungur, Nilgün Kasapbaşoğlu, Bilge Şen, Ferdi Akarnur ve Yücel Erten gibi isimler bulunuyor. Filmin galası yaklaşık bin üç yüz davetlinin katılımıyla Maslak Tim Show Center’da gerçekleşti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Sevdiği kızı ailesinden istemek için yollara düşen damat adayının hikayesini konu edinen "Müstakbel Damat" filmi, 11 Kasım'da izleyicisiyle buluşuyor. Kadrosunda İlker Ayrık, Hande Soral, Erdal Özyağcılar, Ayça Erturan, Ahu Sungur, Suat Sungur, Nilgün Kasapbaşoğlu gibi ünlü ve usta isimlerin yer aldığı dizinin yapımcılığını ise Pervasız Yapım üstleniyor.

Müstakbel Damat film afişi

Müstakbel Damat film afişi

DAVETE ÜNLÜ YAĞMURU YAĞDI

Magazin, iş, sanat ve cemiyet dünyasından ünlü isimlerin katıldığı galaya resmen ünlü yağmuru yağdı. Yaklaşık bin üç yüz davetlinin katılım gösterdiği davette ünlüler dünyasından Hande Soral-İsmail Demirci, Zara, Bensu Soral, Bedirhan Soral, Didem Balçın, Murat Akkoyunlu, Murat Şeker, Birol Güven-Burcu Güven, Aytaç Uşun ve eşi Şirin Kılavuz Uşun, Müfit Can Saçıntı, Hakan Bilgin, Meral Çetinkaya gibi isimler yer aldı.

Bensu Soral ve Bedirhan Soral

Bensu Soral ve Bedirhan Soral

Zara

Zara

İş ve cemiyet hayatının önemli isimlerinden Süleyman Orakçıoğlu, Pervin Ersoy, Gamze Cizreli'nin de boy gösterdiği galada sosyal medyanın ünlü simaları olan Alper Rende, Atakan Özyurt ve Eşi Selen Özyurt da yer aldı.

 Süleyman Orakçıoğlu

Süleyman Orakçıoğlu

Atakan Özyurt ve Eşi Selen Özyurt

Atakan Özyurt ve Eşi Selen Özyurt

İşte herkesin merakla beklediği "Müstakbel Damat" filminin fragmanı:

HEM OYNADI HEM YÖNETMENLİĞİNİ YAPTI

Oyuncu ve yapımcı kimliğiyle bilinen "İlker Ayrık" filmin yönetmenliğini yaptığını şu sözlerle ifade etti; "Bu kadro insanı yönetmen yapar. Böyle ustalarla aynı projede olmaktan dolayı çok mutluyum".

İlker Ayrık - Ferit Ayrık - Yaman Ayrık

İlker Ayrık - Ferit Ayrık - Yaman Ayrık

İlker AyrıkİLİŞKİLİ HABERİlker Ayrık'tan şoke eden itiraf: Hiç istemediğim insanlara araba verdim!

HANDE SORAL: 3 YILDIR BUGÜNÜ BEKLİYORUZ

Pandemi döneminin araya girmesiyle 973 gün sonra izleyicisiyle buluşabilen film için galaya eşi İsmail Demirci ile birlikte katılan oyuncu Hande Soral, "Üç yıldır bugünü bekliyoruz. Umuyorum ki; gerçek bir aile komedisi izlemek isteyen seyirciler sinema salonları doldurur" ifadelerini kullandı.

Hande Soral ve İsmail Demirci

Hande Soral ve İsmail Demirci

İLK SELAM 973 GÜN SONRA VERİLDİ

Film izleyicisiyle buluşmadan önce selam vermek için sahneye çıkan ekip, kısa bir konuşma yaptı. İlker Ayrık, "Biz bu selamı vermek için tam 973 gün bekledik. İlk vizyona gireceğimiz tarih üç yıl önce 14 Şubat Sevgililer Günü'ydü. Şimdi ise 11 Kasım Dünya Saplar Günü... Bu günün bereketine inanmak istiyoruz" sözleriyle salondakileri güldürmeyi başardı.

Müstakbel Damat film ekibi

Müstakbel Damat film ekibi

HAYAT GİBİ BİR FİLM...

Çekimleri üç yıl öncesinde tamamlanmasına rağmen araya giren pandemi dönemiyle iptal edilen film için oyunculardan röportaj sırasında, "film gibi hayat derler ya bizim ki hayat gibi bir film oldu. Doğumlar, düğünler, kayıplar bu süreç içerisinde her şeyi yaşadık. Kısmet bugüneymiş" yorumlarını yaptılar.

Film ekibinin röportajı

Film ekibinin röportajı

"İKİNCİ FİLME ÇOCUK BELKİ BİZDEN GELİR"

Filmin basın toplantısında geçtiğimiz ay "İkinci filme ikinci çocuk olabilir" diyen Hande Soral, galada "Eşimle vermemiz gereken bir karar bu, tek başıma veremem tabii" deyince, usta oyuncu Erdal Özyağcılar'dan herkesi kahkahaya boğan sözler geldi. Eşi Güzin Özyağcılar’a seslenen usta oyuncu "Belki ikinci filme çocuk haberi bizden gelir" diyerek herkesi güldürdü.

Film oyuncularının röportajı

Film oyuncularının röportajı

Berfu Yenenler bile eşini tanıyamadı! Eser Yenenler film için bambaşka biri oldu

İLİŞKİLİ HABER

Berfu Yenenler bile eşini tanıyamadı! Eser Yenenler film için bambaşka biri oldu
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0