Birce Akalay şoke etti! Annesine ve babasına olan benzerliği...

Ünlü oyuncu Birce Akalay, projeleri dışında sosyal medyayı da aktif kullanan insanlar arasında yer alıyordu. Geçtiğimiz gün anne ve babasıyla fotoğraf paylaşan Akalay şoke etti. Ailesine olan benzerliği ile gündem oldu.

Dijital platformlar için kamera önüne geçen başarılı oyuncu Birce Akalay, son zamanlarda kendi takı markası için emek veriyor. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabını da aktif kullanmayı ihmal etmiyordu. Son olarak "Kuş Uçuşu" ve "Mezarlık" dizileriyle gündem olmuştu. Oyunculuğu ile alkış toplayan ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla herkesi şaşırttı.

birce akalay

birce akalay

AİLESİNİ PAYLAŞTI

Ünlü oyuncu ailesiyle zaman geçirmekten keyif alan ünlüler arasında yer alıyor. Henüz başka bir projede boy göstermeyen Akalay, kendi markasıyla çalışırken, bir taraftan anne ve babasını da yemeğe çıkartı.

birce akalay ve ailesi

birce akalay ve ailesi

"AİLESİNİ GEÇMİŞ"

Ailesine olan benzerliği ile gündem olan Akalay paylaşımında "Sonsuzluk" notunu düştü. Akalay'ın o paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Takipçilerinden kimisi çok benzetirken, kimisi "Güzelliği ile ailesini geçmiş" yorumlarında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Azra Akın'dan eğlendiren Özbek dansı!

Norveç Prensesi Martha Louise'den kraliyetten ayrıldı! Yeni işiyle gündeme geldi

İLİŞKİLİ HABER

Norveç Prensesi Martha Louise'den kraliyetten ayrıldı! Yeni işiyle gündeme geldi

BİR YORUM YAPIN 0