Gülşah Saraçoğlu'ndan Demet Akalın'a olay sözler!

Moda dünyasının bilinen ismi Gülşah Saraçoğlu, "Adını bile anmak istemiyorum" dediği Demet Akalın hakkında olay çıkaracak sözler söyledi.

Doya Doya Moda ile Tv8 ekranlarında gördüğümüz Gülşah Saraçoğlu, geçtiğimiz aylarda hesabının çalınması ve kullanıcı adının değişmesiyle gündeme bomba gibi düşmüştü. Magazin dünyasının son zamanlarda en çok anılan ismi olan Saraçoğlu, 'Katarsis' programının konuğu oldu. Programda Demet Akalın ve özel hayatı hakkında açıklamalarda bulundu.

Gülşah saraçoğlu katarsis programına konuk olduğu anlar

Gülşah saraçoğlu katarsis programına konuk olduğu anlar

DEMET UYARDI SARAÇOĞLU SİLDİ!

Gündemi sarsan Deha Bilimlier ve Gülşah Saraçoğlu konusunda ünlü şarkıcı Demet Akalın açıklamalarda bulunmuştu. Ünlü popcu, "İki tarafı da uyarmıştım geçen sene. Daha çok hanım tarafını uyarmıştım" sözleri söylemesi üzerine Saraçoğlu eski dostu Akalın'ı bir çırpıda silmişti.

demet akalın

demet akalın

"KIZGIN VE ÖFKELİYİM"

Programda "Seni kırmış ya da üzen biri yanına otursa ne yaparsın?" sorusu üzerine Saraçoğlu isim vermeden, "Kalkar giderim. O kişi benim hayatımı mahvetti, ellerine sağlık. İlişki yaşadığım biri değildi. Geçmedi, hayat boyu da geçmeyecek. Çok kızgın ve öfkeliyim. Ona her şeye rağmen hakkımı helal ettim, öteki dünyada karşılaşmamak için"  ifadelerini kullandı. 

Gülşah saraçoğlu demet akalın hakkında sözleri

Gülşah saraçoğlu demet akalın hakkında sözleri

"BANA HİÇ YAKIŞMAZ"

Bir dönem adının Deha Bilimlier ile anıldığı ve magazin gündemini uzun bir süre meşgul ettiği olay hakkında konuşan Saraçoğlu, "O dönem bir isimden bahsedildi. Biz de sanatçı kız arkadaşımla 'kim acaba bu' diye konuşuyorduk. Telefonum bir anda susmamaya başladı. Bunun gerçekten olduğuna dair ellerinde görüntüler olduğunu, bir yere gidildiğini söylüyorlar. Sadece izledim. Adını bile anmak istemediğim kadın bana mesaj atarak 'acaba sen bir daha oraya gitmesen mi?" diyor. Ben oraya davetli olarak değil, paramı vererek gidiyorum. Daha sonra televizyonlara çıkarak 'ben onu uyardım' dedi. Vah vah... Herkes onun olayı doğruladığını düşündü. Ben çıkıp senin de geçmişinde bunlar vardı demedim. Benimkiler doğru şeyler ama bana ne. Çoluğu çocuğu olan bir insan. Bana hiç yakışmaz." dedi.

Demet akalın ve gülşah saraçoğlu

Demet akalın ve gülşah saraçoğlu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Azra Akın'dan eğlendiren Özbek dansı!

Ece Uslu açıklama yaptı! 'Yıpranmışlık var'

İLİŞKİLİ HABER

Ece Uslu açıklama yaptı! 'Yıpranmışlık var'
Eski futbolcu Emre Aşık'ın boşandığı eşi aranıyordu! Yağmur Sarnıç’la ilgili flaş gelişme!

İLİŞKİLİ HABER

Eski futbolcu Emre Aşık'ın boşandığı eşi aranıyordu! Yağmur Sarnıç’la ilgili flaş gelişme!

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0