Sertap Erener'den büyük sürpriz! Eurovision birincisi Alexander Rybak ile bir araya geldi

Ünlü şarkıcı Sertab Erener, kendisi gibi Eurovision'da birincilik sevinci yaşayan Belaruslu şarkıcı Alexander Rybak ile bir araya geldi. Birlikte fotoğraf çekilen ikilinin pozları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

2003 yılında uluslararası müzik yarışması Eurovision'da ülkemizi temsil ederek şampiyonluk sevinci yaşatan Sertab Erener, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla herkesi heyecanlandırdı. 

Sertab Erener

Sertab Erener

Ünlü şarkıcı, 2009 yılında "Fairytale" parçasıyla rekor bir puan alarak Eurovision'da birinci olan Alexander Rybak ile bir araya geldi. Rybak ile çekildiği kareleri sosyal medya hesabından yayınlayan Erener'in "Sürpriz!" notunu düştüğü gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. 

Sertab Erener ve Alexander Rybak

Sertab Erener ve Alexander Rybak

Daha önce yaptığı bir açıklamada bir Türk şarkıcıyla düet yapmak istediğini dile getiren Rybak'in Erener'le bir araya gelmesi büyük heyecan uyandırdı. 

Alexander Rybak

Alexander Rybak

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Herkesin merakla beklediği "Müstakbel Damat" filminin fragmanı...

Norveç Prensesi Martha Louise'den kraliyetten ayrıldı! Yeni işiyle gündeme geldi

İLİŞKİLİ HABER

Norveç Prensesi Martha Louise'den kraliyetten ayrıldı! Yeni işiyle gündeme geldi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0