Lerzan Mutlu'dan takipçisine herkesi şaşırtan cevap: Otur, kıskançlıktan ağla!

Şarkıcı Lerzan Mutlu, filtresiz dediği fotoğrafını paylaştı, takipçisinden filtre var yorumu gelince Mutlu'dan cevap gecikmedi: Güzelliğimi yakından görsen çarpılırsın...

Ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu, sosyal medyada paylaştığı iddialı fotoğraflarına bir yenisini ekledi. Aynada çekildiği makyajsız halini paylaştığı fotoğrafına beğeni ve yorum yağarken bir takipçisinden filtre var yorumu gelince, şarkıcı açtı ağzını yumdu gözünü.

"SEN BİR DE BENİ MAKYAJSIZ GÖR ADLI ÇALIŞMAM"

Makyajsız olduğunu söylediği fotoğrafını "Sen Bide Beni Makyajsız Gör isimli Çalışmam" notuyla sosyal medya hesabından paylaşan şarkıcıya takipçilerinden "her halinle güzelsin" yorumları gelirken, bir takipçisinden filtre var yorumu gelince olanlar oldu.

Lerzan Mutlu paylaşım

Lerzan Mutlu paylaşım

"GÜZELLİĞİMİ YAKINDAN GÖRSEN ÇARPILIRSIN"

Takipçisinin "Sen bir de beni makyajsız ama bol filtreli gör adlı çalışma" yorumunu gören Mutlu'dan cevap gecikmedi. Takipçisinin yorumuna "Filtre yok. Aynadan çekilmiş. Otur ağla kıskançlıktan isimli çalışma. Her bir de yakından görsen güzelliğimi çarpılırsın isimli çalışma" cevabıyla karşılık veren şarkıcı herkesi şaşırttı.

Lerzan Mutlu cevap

Lerzan Mutlu cevap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Azra Akın'dan eğlendiren Özbek dansı!

Muazzez Ersoy'dan büyük vefa! Kostüm gelirlerini Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacak

İLİŞKİLİ HABER

Muazzez Ersoy'dan büyük vefa! Kostüm gelirlerini Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacak

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0