Ayşegül Aldinç sert eleştirdi! "Ağzında takunya var gibi konuşuyor"

Bir süredir ekranlarda yer almayan usta sanatçı Ayşegül Aldinç yeni nesil oyuncular için sert eleştiriler yaptı. Sözleri magazin dünyasının gündemine oturan Aldinç resmen açtı ağzını yumdu gözünü...

Usta sanatçı Ayşegül Aldinç'in yaptığı paylaşım sosyal medyanın ve magazin dünyasının gündemine bomba gibi düştü. Yeni nesil oyuncular hakkında sert eleştirilerde bulunan Aldinç'in ekranlarda yayınlanan dizilere karşı olan ilgisini yitirdiğini söylemesi çok konuşuldu.

Ayşegül Aldinç

Ayşegül Aldinç

Yeni nesil dizileri ve oyuncuların performanslarını eleştiren Aldinç yazdığı uzunca bir not ile sosyal medya hesabı üzerinden dert yandı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan sanatçının bu paylaşımı sosyal medyayı salladı.

Ayşegül Aldinç

Ayşegül Aldinç

"AĞZINDA TAKUNYA VAR GİBİ..."

Dizilere karşı olan ilgisini yitirdiğinden bahseden Aldinç, oyuncuların performanslarını da şu sözlerle eleştirdi:

"Yeni bir proje başlıyor misal başrol oyuncusu, başrol oyuncusu gibi değil, olsa olsa yan rolde olabilir. Bir başka dizinin başrolündeki, ağzında takunya var gibi konuşuyor. 'Çocuklar' diyeceksin tatlıcım 'toduklar' değil! 'Sozuklar' diyen de var. O daha feci"

BİR DİĞER SEBEP İSE FON MÜZİKLERİ

Dizilere karşı yaşadığı soğukluğun bir diğer sebebi olarak ise fon müziklerini gösteren oyuncu, "Böyle hissetmemin nedenlerinden biri de fon müzikleri. Hafif bir gerilim sahnesinin müziği Karayip Korsanları tadında olamaz. "Ben Hur" örneklemesine girecektim, tevellüt zorlar diye kıyamadım size! Diyalogları anlamamızı zorlaştıran müziğin şiddetine girmiyorum bile." ifadelerini kullandı.

Ayşegül Aldinç annesi için ara verdiği müziğe ilişkin müjdeli haber!İLİŞKİLİ HABERAyşegül Aldinç annesi için ara verdiği müziğe ilişkin müjdeli haber!

"ÜZÜMLÜ KEKİM TAYFASINDAN DEĞİLSEN..."

Açıklamalarında dizilerin sürelerinin uzunluklarına da değinen sanatçı, "Oyuncu olarak bir öncekinin dumanı soğumadan (önceki projeden çıkamamış bir performansla) diziden diziye yelken açıyorsan kendi repeteni izlettirmiş oluyorsun. 'Üzümlü kekim' tayfasından değilsen konsantrasyon yerlerde. Niye? Süreler hâlâ uzun. İzlediğim dizilerin rüyamda bir sonraki bölümünü çektiğim günler geride kaldı." diyerek eleştirilerine devam etti.

İşte Ayşegül Aldinç'in çok konuşulan o paylaşımı:

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Buray'dan köy okullarına ziyaret! O çaldı çocuklar oynadı

Ece Uslu açıklama yaptı! 'Yıpranmışlık var'

İLİŞKİLİ HABER

Ece Uslu açıklama yaptı! 'Yıpranmışlık var'

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0