Zeynep Bastık fotoğraf çektirmek isteyen hayranına bakın nasıl tepki verdi!

Alışveriş merkezinde şarkıcı Zeynep Bastık ile karşılaşan hayranı şarkıcıyla fotoğraf çektirmek isterken aldığı cevapla şoke oldu. Samimi davranışlarıyla bilinen şarkıcının hareketi herkesi şaşırttı. Yaşadığı olayı videoya kaydederek anlatan hayranı "Benimle kaba şekilde konuştu, yardım ettiğimde de teşekkür etmedi" ifadelerini kullandı. Zeynep Bastık bu tavrıyla sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İstanbul'da bir alışveriş merkezinde Zeynep Bastık ile karşılaşan genç kadın şarkının yanına gidip fotoğraf çektirmek istedi. Fakat isteğini geri çeviren şarkıcının hayranına kötü davrandığı iddiası gündem oldu. Genç kadının "Sizce Zeynep Bastık yanına gidince bizi kovmuş mudur?" notunu yazarak sosyal medya üzerinden paylaştığı video sosyal medyada çok konuşuldu.

Hayranının paylaşımı

Hayranının paylaşımı

FOTOĞRAF İSTEĞİNİ KABUL ETMEDİ

Yaşadığı olayı çektiği video ile anlatan genç kadın "Gittim yanına tatlı tatlı, merhaba fotoğraf çekilebilir miyiz dedim, sonra elinde 2 parça kıyafet vardı ve dedi ki 'şu an müsait değilim, alışveriş yapıyorum.' Sonra ben dedim ki isterseniz ben elinizdekileri tutabilirim, sonra o da gerek yok dedi, ama böyle kaba söyledi" ifadelerini kullandı. Sosyal medyada çok konuşulan Zeynep Bastık'ın bu davranışları eleştiri yağmuruna tutuldu.

Zeynep Bastık

Zeynep Bastık

"KABA DAVRANDI, TEŞEKKÜR BİLE ETMEDİ"

Şarkıcıya yardım etmek istediğini söyleyen hayranı Bastık'ın tepkisi karşısında şoke olduğunu dile getirdi. "Sonra arkasını döndü, kıyafet almaya uzandı sanırım, sonra çekemedi ben aldım kıyafeti ve verdim kendisine, teşekkür bile etmedi, böyle bir kal geldi bana, sonra gitti bir anda" ifadelerini kullanan genç kadın şaşkınlığını ve üzgünlüğünü dile getirdi.

Zeynep Bastık

Zeynep Bastık

İşte genç kadının Zeynep Bastık ile yaşadıklarını anlattığı o videosu:

Bensu Soral'dan şoke eden itiraf! "Çocuğumu asla setlerde..."

İLİŞKİLİ HABER

Bensu Soral'dan şoke eden itiraf! "Çocuğumu asla setlerde..."

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0