Afra Saraçoğlu'ndan Ümit Erdim'in o paylaşımına yorum : Çok ayıp

Geçtiğimiz günlerde Afra Saraoğlu ve Mert Yazıcıoğlu ile çekildikleri kareyi sosyal medya hesabından paylaşan Ümit Erdim'e Afra Saraçoğlu'ndan yorum geldi. Paylaştığı karenin altına "Fotoğrafta soldan sağa reyting artıyor" notunu düşen Erdim'in bu paylaşımına Afra Saraçoğlu kayıtsız kalamadı.

Bir zamanların efsane dizisi Hayat Bilgisi'nde "Var mısın Arif" olarak hafızalara kazanan Ümit Erdim, Selena dizisindeki Zülfikar rolüyle de gönüllerde taht kurmayı başardı. Oyunculuktan pilotluğa geçiş yapan Ümit Erdim sosyal medyada fenomen kullanıcılar arasında yer alıyor. Verdiği kilolarla gündeme gelen oyuncunun eski halini hatırlayanlar şok oluyor. 2017'de Seda Çınar ile nikah masasına oturan ve şimdilerde bir kız çocuğu babası olan oyuncunun şimdiki halini görenler gözlerine inanamıyor.

Ümit Erdim eski hali -yeni hali

Ümit Erdim eski hali -yeni hali

"SOLDAN SAĞA REYTİNG ARTIYOR"

Genç oyuncular Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu ile fotoğraflarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Ümit Erdim bu karenin altına "Fotoğrafta soldan sağa reyting artıyor" notuyla esprili bir açıklama yazmıştı.

Ümit Erdim paylaşımı

Ümit Erdim paylaşımı

AFRA SARAÇOĞLU NOTA KAYITSIZ KALAMADI!

Ümit Erdim'in paylaşımına yazdığı bu esprili nota kayıtsız kalamayan güzel oyuncu Afra Saraçoğlu fotoğrafın altına "Çok ayıp" yorumuyla karşılık vererek güldü.

Afra Saraçoğlu yorum

Afra Saraçoğlu yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Zeynep Bastık fotoğraf çektirmek isteyen hayranına bakın nasıl tepki verdi!

Tuba Büyüküstün kendisini görmek için Londra'ya uçtu! Gözlerine inanamadı

İLİŞKİLİ HABER

Tuba Büyüküstün kendisini görmek için Londra'ya uçtu! Gözlerine inanamadı

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0