İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak saçlarına fön çektirdi! O hali çok şaşırttı

Geçtiğimiz günlerde evlenen İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak saçlarına fön çektirdi. O anları sosyal medyada hesabından paylaşan Çıtak'ın bu hali beğenilmedi. İşte yorum yağmuruna tutulan yeni imajı...

İbrahim Tatlıses’in şarkıcı kızı Dilan Çıtak Tatlıses ve Levent Dörter yaklaşık 1 ay önce dünyaevine girdi. Uzun süredir gündem olan ünlü isim geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalına konuk olmuştu. 

Çağlayan, şarkıcı Dilan Çıtak'a "Saçlarını nasıl yıkıyorsun?" diye soru yöneltmişti. Saçlarını iki günde bir yıkadığını söyleyen Dilan Çıtak, "Babamın da saçları böyleydi, bonustu gençken" demişti. Dilan Çıtak kuaföre gitmediğini söyleyerek "Fön hayatımın 8-9 yaşlarında kaldı, 3 kişi fön çekmişti saçıma" diyerek şaşırtmıştı.

dilan çıtak armağan çağlayan programına katıldı

dilan çıtak armağan çağlayan programına katıldı

SAÇLARINA FÖN ÇEKTİ

Saçlarıyla dikkat çeken Çıtak imaj değiştirdi. Saç rengini değiştiren İbrahim Tatlıses'in kızı saçlarına bir de fön çektirdi.

dilan çıtak yeni saçları

dilan çıtak yeni saçları

Dilan Çıtak'ın yeni imajı sosyal medyada gündem oldu. 'Sevdim sanki' diyen Tatlıses'in kızını göre birçok sosyal medya kullanıcısı "Kıvırcık daha iyi" yorumlarında bulundu. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Deprem tatbikatı sırasında AFAD'da Edis'ten Martılar çaldı!

Büşra Pekin de Seda Sayan'ın filtresinden nasibini aldı!

İLİŞKİLİ HABER

Büşra Pekin de Seda Sayan'ın filtresinden nasibini aldı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

abdullah ünal 1 yıl önce

evet önemli bir haber ... tatlısesin kızının sacına fön cektirmesi