Ebru Şahin'in yeni projesi belli oldu! Filmdeki partnerini duyanlar 'Çok uyumsuzlar' diyerek...

Cedi Osman ile dünyaevine giren ünlü oyuncu Ebru Şahin'in oynayacağı yeni projesi belli oldu. Şahini, yeni projesi Centilmen için kamera karşısına geçecek. Ünlü oyuncunun filmdeki partnerini duyanlar çok uyumsuzlar diyerek sitem etti.

Hercai dizisiyle yıldızı parlayan Ebru Şahin, bütün yaz eşi Cedi Osman ile tatil yaptı. Yavaş yavaş ekranlara dönmeye hazırlanan güzel oyuncu Ebru Şahin Netflix için çekilecek Centilmen filmi için el sıkıştı. Şahin'in partnerinin ise oldukça seçici olan Çağatay Ulusoy olacağı iddia edildi.

Ebru Şahin Centilmen filmi

Ebru Şahin Centilmen filmi

PARTNERİ BELLİ OLDU!

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Hercai ve Destan dizileriyle tanınan Ebru Şahin'in filmde Çağatay Ulusoy’la partner olacağı ortaya çıktı.

Çağatay Ulusoy Centilmen filmi

Çağatay Ulusoy Centilmen filmi

"ÇOK UYUMSUZLAR"

İkinin partner olmasına dair sosyal medyada "Çok uyumsuz ikili", "Olmaz bu ikili" yorumları yapıldı.

Onur Bilgetay’ın yöneteceği, Deniz Madanoğlu’nun ise yazdığı filmde arkadaşıyla beraber jigololuk yapan bir adamın bir genç kıza aşık olmasıyla değişen hayatı etkili bir dille anlatılacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

CZN Burak Devlet başkanı gibi ağırlandı!

Titanic'in yıldızı Kate Winslet'den ağlatan bağış! Çaresiz anne gözyaşlarına boğuldu

İLİŞKİLİ HABER

Titanic'in yıldızı Kate Winslet'den ağlatan bağış! Çaresiz anne gözyaşlarına boğuldu
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Realist 1 yıl önce

Gumus dizisinde Kıvanç Tatlıtuğun yanina, Songül Öden koyulabildiyse, bu ikisi hayli hayli uyumlu olur. Nedense yakışıklı erkeklerin yanina denk kadin konulmuyor, hele Songül Öden çok sırıtmıştı.