Bugay ailesinde şok gelişme! Ömer Bugay: Babana bir şey olursa seni...

2019 yılında hayatını kaybeden Umur Bugay'ın eşi Ayşe Bugay, geçtiğimiz aylarda oğlu Ömer Bugay'dan şiddet gördüğünü öne sürerek dava açmıştı. Bugay ailesinde yaşanan bu gerginliğe şoke eden açıklama ise Ömer Bugay'dan geldi. Hürriyete annesi hakkında açıklamada bulunan Bugay, annesinin hakaret ettiğini ve 'Babana bir şey olursa seni inim inim inleteceğim' ifadelerini kullanarak şoke eden detaylara yer verdi.

"Bizimkiler", "Hababam Sınıfı" gibi birçok hafızalara kazınan dizisinin senaristliğinin ve yapımcılığını üstlenen merhum Umur Bugay 2019 yılında hayata gözlerini yumdu. Ölümünü ardından Ayşe Bugay, oğlu Ömer Bugay’ın şiddetine maruz kaldığını söylemiş ve uzaklaştırma kararı talep etmişti. Açıklamalarda bulunmayan Ömer Bugay ise şoke eden açıklamalarda bulundu.

Umur Bugay

Umur Bugay

"KORKUNÇ BİR ŞEYLE KARŞI KARŞIYA KALDIM"

Annesinin çocukluğundan beri sevmediğini ileri sünen Bugay, ''Annem beni çocukluğumdan bu yana sevmedi. Hep hakaret ederdi. ‘Babana bir şey olursa seni inim inim inleteceğim’ derdi. Bunu babama söylediğimde bu endişemi geçiştirir, ‘O senin annen, neden öyle şeyler yapsın’ derdi. Babamın koruma kalkanı aradan çekildiğinde korkunç bir şeyle karşı karşıya kaldım.''

ömer bugay annesi hakkında açıklamalarda bulundu

ömer bugay annesi hakkında açıklamalarda bulundu

"BENİ VE HAMİLE EŞİMİ NE HALE KOYDUĞUNU BİLMİYOR"

''Annemin onu dövdüğüm şeklindeki hikâyelerinin hepsi yalan. Kaldı ki ne rapor ne de doktor kontrolü var. Annem bunları sözlü söylediğinde kabul gördü maalesef. Hem beni ortada bıraktı hem de hastalıklı göstermeye çalıştı. O sürekli konuştu ama beni ve hamile eşimi ne hale koyduğunu kimse bilmiyor."

Ömer Bugay, 2003 yılında kendisine ‘manik depresif’ teşhisi kondugunu söyledi.

Ömer Bugay, 2003 yılında kendisine ‘manik depresif’ teşhisi kondugunu söyledi.

BANA HASTANEDE YAŞATTIKLARINI UNUTAMIYORUM"

Geçmişte alkol sorunu olduğunu ve tedavi gördüğünü söyleyen Ömer Bugay, "Bana hastanede yaşattıklarını unutamıyorum. Gece yarısı iki hasta bakıcı beni en ağır hastaların tedavi gördüğü kapalı bölüme nam-ı diğer tımarhaneye tıktı. Bunu yapma emrini verenin annem olduğunu sabah babam gelip beni çıkardığında öğrendim."

"EŞİMLE YAŞAM MÜCADELESİ VERİYORUZ"
 
Anlatacak çok şeyin olduğunu fakat hukuki sürecin devam ettiğini söyleyen Ömer Bugay, annesi hakkındaki iddialarına son olarak şu sözlerle yanıt verdi: "Ben Bebek’teki evden çıkarıldım. Çaresiz olduğum için hamile eşim Fidan’la Lüleburgaz’da bir tanıdığımızın yanına geldik. Şimdi burada yaşam mücadelesi veriyoruz. Annem, kız kardeşim Zeynep’le birlik oldu. Benim sefil olup ayaklarına gitmemi bekliyorlar."
 
Ayşe bugay
Ayşe bugay
 
İLGİNİZ ÇEKEBİLECEK VİDEO;
 
Alzheimer olduğu söylenmişti! Muazzez Abacı'dan sürpriz video...​ 
 

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0