Kıvanç Tatlıtuğ son yatırımına servet ödedi! Paris'te...

Baba olmanın mutluluğunu yaşayan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ yeni yatırımını Paris’ten ev alarak yaptı. Yakışıklı oyuncuya 7 aylık oğlu Kurt Efe uğurlu geldi.

Kazancını gayrimenkule yatıran ünlüler kervanına oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'da katıldı. Başak Dizer mutlu bir evliliği olan yakışıklı oyuncu son yatırımını Paris’e yaptı. 

RESMEN SERVET DEĞERİNDE!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer’le evlendiği Paris’ten 1+1 ev aldı. Tatlıtuğ, Eyfel Kulesi’ne yakın bölgeden daire alan oyuncu, bunun için 1 milyon euro (19 milyon 250 bin TL) ödedi.

kıvanç tatlıtuğ paristen ev aldı

kıvanç tatlıtuğ paristen ev aldı

Geçtiğimiz günlerde baba olmanın mutluluğunu yaşayan oyuncu en son Londra'dan 670 bin pounda (yaklaşık 14 milyon 734 bin TL) ev almıştı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Öz amcasından Berdan Mardini'ye büyük suçlama! "Beni öldürmek istiyor"

Buray hareketiyle alkış topladı! Madagaskar'da...

İLİŞKİLİ HABER

Buray hareketiyle alkış topladı! Madagaskar'da...
Ivanka Trump olaylı aile fotoğrafı! O ismi keserek paylaştı

İLİŞKİLİ HABER

Ivanka Trump olaylı aile fotoğrafı! O ismi keserek paylaştı

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0