Erkan Petekkaya elleriyle hazırladı! İki köy okuluna...

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'O Kız'ın başrol oyuncularından Erkan Petekkaya, Beşiktaş'ın kadın taraftarlar grubuna sürpiz ziyaret yaptı. İki köy okuluna gönderilmek için hazırlanan kolilerin toparlanmasına yardım etti.

Oyunculuğuyla adından sıkça söz ettiren Erken Petekkaya, Köy okulları kampanyasına destek olmak için önceki gün Beşiktaş'ın kadın taraftar grubu Çarşı Kadın'ın Akatlar'daki deposuna ziyarette bulundu. Destek olmak için yanında kitap getiren başarılı oyuncu vatandaşlar tarafından övgüyle anıldı.

Erkan petekkayadan takdir edilesi davranış

Erkan petekkayadan takdir edilesi davranış

"EĞİTİM YOKSA HİÇBİR ŞEY OLMAZ"

Kolileri elleriyle hazırlayan Petekkaya, "Ne zaman istenirse eğitim için emrinize amadeyim" şeklinde konuşma yaptı. Getirdiği kitapları özenli bir şekilde yerleştiren Petekkaya, "Büyük şehirlerdeki imkanlara sahip olmayan birçok okul var. Eğitim yoksa hiçbir şey olmaz. Hepimizin taşın altına elini koymamız şart" dedi.

Köy okullarına yardım için kitap koliledi

Köy okullarına yardım için kitap koliledi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

CZN Burak Devlet başkanı gibi ağırlandı!

ABD'ye yerleşen Tolga Karel'den şaşırtan hamle! Türkiye'ye geri mi dönüyor?

İLİŞKİLİ HABER

ABD'ye yerleşen Tolga Karel'den şaşırtan hamle! Türkiye'ye geri mi dönüyor?
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0