Kanserle mücadele eden Jonnie Irwin'den ağlatan açıklama: Çocuklarım beni tanıyamayacak!

2000'li yılların ilk yarısından bu yana ekranlarda fırtına gibi esen İngiliz TV yıldızı Jonnie Irwin, 2 yıl önce yakalandığı akciğer kanseri hastalığı hakkında ilk kez konuştu. "Kirli bir sır saklıyorum. Bu benim sırtımda yük gibi" diyen Irwin'in açıklamaları herkesi ağlattı.

İngiltere'de TV1 kanalında yayınlanan A Place in the Sun ve BBC'de ekrana gelen Escape to the Country adlı programlarla dünya çapında bir üne kavuşan Jonnie Irwin, yaklaşık 2 yıl önce akciğer kanserine yakalanmıştı. 2016 yılında nikah masasına oturduğu Jessica Holmes ile mutlu bir evlilik sürdüren ve 3 çocuk babası olan Irwin, "Kirli bir sır saklıyorum. Bu benim sırtımda yük gibi" diyerek hastalığı hakkında ilk kez konuştu. 

Jonnie Irwin ve ailesi

Jonnie Irwin ve ailesi

"NE KADAR ZAMANIMIN KALDIĞINI BİLMİYORUM"

Hello Dergisi'ne konuşan 48 yaşındaki yıldız isim, bundan iki yıl önce teşhis aldığını ve kendisine yalnızca 6 aylık ömür biçildiğini ifade etti. Buna rağmen hastalığıyla mücadele ettiğini söyleyen Irwin, "Geride ne kadar zamanım kaldığını bilmiyorum ama olumlu düşünmeye ve öyle kalmaya çalışıyorum. Benim bu konudaki yaklaşımım 'Kanserle mücadele ediyorum, kanserden ölmüyorum.' Yapmak istediklerime ilişkin küçük hatırlatma notları hazırladım. Kendime 'ileri dönük plan yapma çünkü yeterince iyi olmayabilirsin' demeyi alışkanlık haline getirdim" şeklinde sözlerini sürdürdü.

Jonnie Irwin eşi ve çocuğuyla beraber

Jonnie Irwin eşi ve çocuğuyla beraber

"ÇOCUKLARIM BABALARINI TANIMADAN BÜYÜYECEKLER"

Çocuklarının yanında olamamaktan korkan TV yıldızı "Ama plan yapmak istediğimi biliyorum. Ailemle anları yakalamak ve anılar biriktirmek istiyorum. Çünkü gerçek şu ki; çocuklarım babalarını tanımadan büyüyecekler. Bu benim kalbimi kırıyor" diyerek herkesi duygulandırdı. 

Jonnie Irwinden üzen açıklamalar

Jonnie Irwinden üzen açıklamalar

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

CZN Burak Devlet başkanı gibi ağırlandı!

Can Yaman'a büyük kuşatma! Hayranları otel odasının numarasına kadar buldu

İLİŞKİLİ HABER

Can Yaman'a büyük kuşatma! Hayranları otel odasının numarasına kadar buldu
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0