Engin Altan Düzyatan'ın son halini görenler tanıyamadı!

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın son halini görenler gözlerine inanamadı.

Son olarak Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın son halini görenler şoke oldu. Yakışıklı oyuncu sosyal medyanın diline düştü.

Yakışıklı oyuncunun dolgu ve burun estetiği yaptırdığı iddia edildi. 

Yüzündeki şişlikler nedeniyle tüm dikkatleri üzerine çeken Düzyatan'ın son halini, ünlü şarkıcı Aslı Hünel Ali Kırca'ya benzetirken, bazı sosyal medya kullanıcıları ise ''Yaşlanmış ve kilo almış'' ve ''Burun estetiği yaptırmış sanki'' gibi yorumlarda bulundu.

 

İşte Engin Altan Düzyatan'ın son hali...

İsmail Ege Şaşmaz'dan Barış Akarsu itirafı: İki ay kendimi eve kapattım!

İLİŞKİLİ HABER

İsmail Ege Şaşmaz'dan Barış Akarsu itirafı: İki ay kendimi eve kapattım!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0