Şarkıcı Zeynep Türkeş'ten İbrahim Erkal itirafı! Yıllar sonra ilk kez açıkladı

Yıllar önce 'Ah Memedim' şarkısıyla ünlenen şarkıcı Zeynep Türkeş, İbrahim Erkal hakkında gerçeği ilk kez açıkladı. İşte tüm detaylar...

Tek bir besteyle 90'lara damgasını vuran şarkıcı Zeynep Türkeş, 1995 yılındaki 'İnadı Bırak' şarkısıyla ününü geniş kitlelere duyurmuştu. Sosyal medyadan zaman zaman paylaşım yapan Türkeş, yıllar içindeki değişimle hayranlarını şaşkına çeviriyor. Şimdilerde 46 yaşında olan şarkıcı, müziğe asla ara vermediğini söyleyerek 2017 yılında hayata gözlerini yuman İbrahim Erkal hakkında şu sözlere imza attı:

Zeynep Türkeş

Zeynep Türkeş

"İBRAHİM ERKAL'IN EN BÜYÜK HEDİYESİ OLDU BANA"

"İlk albümümü hazırlarken rahmetli İbrahim Erkal aradı ve sesimden çok etkilendiğini söyledi. Biraz farklı bir şarkı yazdığını, sesime uyacağını hissettiğini belirtti. 'Memedim'i albüme öyle ekledik. İbrahim Erkal'ın en büyük hediyesi oldu bana. İnsanların hüznünü dile getirdiğim için bana o lakabı uygun gördüler. 'Memedim Zeynep' olarak anılmaktan gurur duyuyorum. 90'ların tadı başkaydı. Hem jenerasyon hem müzik hem de duygular olarak bambaşkaydı. Kıymet bilinen zamanlardı. İyi ki o dönemi yaşadım, çok şanslıyım."

Öte yandan geçtiğimiz yıl 'Tok Sevdalar' adlı bir single çıkaran şarkıcı şimdilerde "Veryansın" adlı şarkısını hayranlarının beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLEEK VİDEO;

Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi’nin yeniden başlayacağını duyurdu!

Ivanka Trump olaylı aile fotoğrafı! O ismi keserek paylaştı

İLİŞKİLİ HABER

Ivanka Trump olaylı aile fotoğrafı! O ismi keserek paylaştı

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0