Deli Yürek dizisinin yıldızı Zeynep Tokuş değişimiyle dudak uçuklattı!

Deli Yürek dizisinde rol arkadaşı Kenan İmirzalıoğlu ile hafızalara kazınan Zeynep Tokuş, oyunculuğu bırakarak gözlerden uzak yaşam sürmeye başladı. Sosyal medyada sık sık paylaşım yapan Zeynep Tokuş fit görünümü ve değişimiyle dudak uçuklattı.

Güzellik Yarışmasıyla birincilik elde eden ve daha sonra oyunculuk kariyerine Deli Yürek dizisi ile adım atan Zeynep Tokuş, "Yazgı", "Çocuklar Duymasın" gibi dizilerde rol aldı. Oyunculuk kariyerini geride bırakan Tokuş, ekranlarda yer almayarak yeni mesleği yoga eğitmenliğine başladı.

deli yürek zeynep tokuş

deli yürek zeynep tokuş

Egzersiz yaptığı anları sık sık sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Tokuş, paylaşımlarına yenilerini eklerken takipçileri tarafından da yorum yağmuruna tutuldu. Düzgün bir vücudu ve eski halinden eser kalmayışı ise takipçileri tarafından dikkat çekti. İşte Deli Yürek dizisinin yıldızı Zeynep Tokuş değişimi;

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Eşi sosyal medyadan hamile olduğunu duyurdu! Yunus Emre Survivor'da sevinçten havalara uçtu​

Taner Ölmez'den duygu dolu paylaşım! "4 kişilik"

İLİŞKİLİ HABER

Taner Ölmez'den duygu dolu paylaşım! "4 kişilik"
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0