Serenay Sarıkaya ile Merve Dizdar aynı karede! O kare takipçiler tarafından...

Özel hayatı ve oyunculuğu ile magazin gündeminden düşmeyen Serenay Sarıkaya, sosyal medya platformundan Merve Dizdarla Alice Müzikali provalarından kareler paylaştı. o fotoğraf kareleri takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Oyunculuk kariyerinde büyük ivme kazanan ve adından sıkça söz ettiren Serenay Sarıkaya, son olarak dijital bir platformda ekran karşısına geliyor. Özel hayatı ile de magazin gündeminden eksik olmayan Sarıkaya, sosyal medyayı aktif kullanıyor. Ünlü oyuncu, kendi gibi meslektaşı olan Merve Dizdarla fotoğraf paylaştı. Paylaşımın ardından yoğun ilgi gördü.

Serenay sarıkaya

Serenay sarıkaya

"6 SAAT PROVA YAPILMIŞTIR"

Sosyal medya pozlarıyla adından sıkça söz ettiren Sarıkaya, pozlarına bir yenisini daha ekledi. Merve Dizdarla çekilmiş olduğu takipçilerinin beğenisine sunan başarılı oyuncu Sarıkaya fotoğrafın altın şu notu düştü:  "6 saat prova yapmışlar... Ezber provası/ Ukulele provası/ Şan dersi/ Dans provası/ Kavuştuk... Yeniden sahnemizde sizlerle buluşmak için sabırsızlanıyoruz..."

 
İşte o paylaşım;
 
Merve Dizdar ve Serenay Sarıkaya alice müzikali provalarından pozları
Merve Dizdar ve Serenay Sarıkaya alice müzikali provalarından pozları
 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;
 
Bergüzar Korel'den anbean doğum anı! 1 yaşına basan Leyla'ya özel paylaşım geldi
 

Rabia Soytürk'ün eğlenceli anları! Kendi kendine...

İLİŞKİLİ HABER

Rabia Soytürk'ün eğlenceli anları! Kendi kendine...

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0