Doya Doya Moda'da büyük kavga! Yarışmacılar birbirinin...

TV8 ekranlarında yayınlanan ekranların sevilen yarışması "Doya Doya Moda"da ortalık karıştı. Her bölüm ayrı bir kaosun yaşandığı yarışma progrmında yine yarışmacılar arasında soğuk savaşlar esti. Hakaretlerin havada uçuştuğu yarışmada yarışmacılar Esra, Elisa, Eda ve Ayça arasındaki hırsızlık kavgası gündem oldu. Yarışmacıların birbirlerinin üzerine yürüdüğü tartışmanın detayları...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez, Yasemin Yılmaz ve Serdar Uzuntaş'ın jüri üyeliğini yaptığı ekranların fenomen yarışması Doya Doya Moda'ya bu hafta da yine bir kavga damga vurdu. Kaos, entrika, tartışma ve kavganın bitmediği yarışmada yarışmacılar birbirlerine girdi. Hakaretlerin havada uçuştuğu tartışmada yarışmacılar Esra, Elisa, Eda ve Ayça arasında podyuma çıkmadan önce hırsızlık tartışması yaşandı.

Doya Doya Moda jüri üyeleri

Doya Doya Moda jüri üyeleri

"ESRA ÇANTAM NEREDE?"

Kulise ilk olarak "Esra çantam nerede?" diyerek giriş yapan yarışmacı Ayça, tartışmayı başlatan taraf oldu. Esra'nın ardından diğer kızlara da tek tek aynı soru soran Ayça yarışmacılardan tepki alınca tartışma başladı.

Doya doya moda tartışma

Doya doya moda tartışma

"ÇANTAM NEREDE?" KAVGASI

Odasında hazırlanırken çantasını bulamayan Ayça, kulise gelerek "Çantamı kim aldı? Böyle ucuz numaralardan vazgeçin" demesiyle kavganın fitili ateşlendi. Ayça'nın bu sözlerine sinirlenen ve kendine hakim olamayan yeni yarışmacı Elisa'nın, oturduğu sandalyeyi fırlatarak, "Sen hayırdır ya? Ne diyorsun sen. O ağzını düzelt. Beni mi tahrik etmeye çalışıyorsun. Sen benimle ne biçim konuşuyorsun, yürek mi yedin?" demesinin üzerine ise yarışmacılar birbirlerinin üzerine yürüdü. Hırsızlık tartışması yaşanan kavgada hakaretler havada uçuştu.

Doya doya moda Ayça ve Elisa

Doya doya moda Ayça ve Elisa

DİĞER YARIŞMACILAR DA OLAYA DAHİL OLUNCA ORTALIK KARIŞTI!

Elisa'dan sonra Ayça ile tartışmaya giren Eda da sinirlerine hakim olamadı ve öfke patlaması yaşadı. "Çantan kayboldu diye buraya gelerek herkese bağırmazsın" diyen Eda, Ayça'nın üzerine yürüyünce tartışma daha büyük bir boyuta taşındı. Alevli kavgada burun buruna gelen ikiliyi yapım ekibi ve yarışmacılar zorlukla ayırarak sakinleştirmeye çalıştı.

Doya doya moda Ayça ve Eda

Doya doya moda Ayça ve Eda

İŞTE TARTIŞMA ANININ GÖRÜNTÜLERİ:

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın sahte hesaplarla başı dertte: Taktı kafayı!

İLİŞKİLİ HABER

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın sahte hesaplarla başı dertte: Taktı kafayı!

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 3

misafir 1 yıl önce

sadece acıyor ve üzülüyorum. bir hiç uğrana ne hallere sokuyorlar kendilerini gülüyorum

BeYzAdE 1 yıl önce

Doya doya kavga ve entrika..

serkan bektaşoğlu 1 yıl önce

Rezil bir program, böyle bir programı bile yapmak aynı rezillik