Oyuncu Aslı Bekiroğlu fotoğraf paylaştı! Fotoğrafa gelen ilginç yorum...

Son dönemlerde adından sıkça söz ettiren ünlüler arasına giren Aslı Bekiroğlu erkek arkadaşıyla paylaştığı fotoğraf magazin gündemine bomba gibi düştü. Takipçileri tarafından fotoğrafa ilginç yorumlar geldi.

İlk oyunculuk kariyerin 2015 yılında "Adı Mutluluk" dizisi ile başlayan Aslı Bekiroğlu, İkimizin Yerine, Gülümse Yeter, Yol Arkadaşım gibi dizi ve filmlerde rol almıştır. Son dönemde ise bir sinema filmiyle sevenleriyle buluşan Bekiroğlu, sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında. Erkek arkadaşıyla verdiği pozu sosyal medyada paylaşan oyuncuya takipçileri ilginç yorumlarda bulundu.

Aslı bekiroğlu sosyal medya hesabından fotoğraf paylaştı

Aslı bekiroğlu sosyal medya hesabından fotoğraf paylaştı

"BİRBİRİNİZE ÇOK BENZİYORSUNUZ"

Instagram'da 1 milyon takipçisi bulunan ve özel hayatını sıkça paylaşan güzel oyuncu, erkek arkadaşıyla verdiği pozla kısa sürede yoğun ilgi odağı oldu. "Birbirinize çok benziyorsunuz", "Bu ne benzerlik" gibi ilginç yorumlar yapıldı.

aslı bekiroğlu ve erkek arkadaşı

aslı bekiroğlu ve erkek arkadaşı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

CZN Burak Chinchilla Festivali'ni kınadı! Çocuklara karpuz dağıttığı anlar yüzleri gülümsetti

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0