Yargı'nın Komiser Eren'i Uğur Aslan'a hırsızlık şoku! İspanya'ya gittiğine pişman oldu

Ünlü oyuncu Uğur Aslan ve eşi Sema Ergenekon, birkaç gün önce gittikleri İspanya seyahatinde hayatının şokunu yaşadı. Lokantada çantasını hırsızlara kaptıran Aslan, polisin hızlı davranmasıyla derin bir oh çekti.

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi 'Yargı'da oynadığı "Komiser Eren" karakteriyle büyük beğeni toplayan Uğur Aslan, geçtiğimiz günlerde senarist eşi Sema Ergenekon ile İspanya'ya gitti. Eşiyle İspanya'da keyifli zamanlar geçiren ünlü oyuncu, yemek yemek için gittikleri bir restoranda hayatının şokunu yaşadı. 

Uğur Aslan ve Sema Ergenekon

Uğur Aslan ve Sema Ergenekon

Yemek yediği esnada lavaboya gitmek için masadan kalkan Aslan, geri döndüğünde çantasının yerinde olmadığını gördü. Büyük şok yaşayan oyuncu o anları "Bir ara lavaboya gittim, döndüm, çanta yok. Çantayı ararken içeriye bir adam girdi 'Sen Uğur Aslan' mısın diye sorup polis kimliğini gösterdi. Hırsız Güney Amerikalı bir kadın. Kadının peşindelermiş. Benim çantayla yakayı ele vermiş" sözleriyle anlattı. Polisin hızlı davranmasıyla çantası hemen bulunan ünlü oyuncu rahat bir nefes aldı. 

Uğur Aslan İspanyada hırsızlığa uğradı

Uğur Aslan İspanyada hırsızlığa uğradı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Baykar Sami Yusuf'lu anlamlı mesajıyla gönülleri fethetti! "Ben Bu Cihana Sığmazam"

Nusret Gökçe'den tepki çeken hareket! "İnsanlar açlıktan ölürken çok ayıp"

İLİŞKİLİ HABER

Nusret Gökçe'den tepki çeken hareket! "İnsanlar açlıktan ölürken çok ayıp"
Berkay'dan üzen itiraf: Çok yokluk çektim!

İLİŞKİLİ HABER

Berkay'dan üzen itiraf: Çok yokluk çektim!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0