Acun Ilıcalı paylaşım yaptı Şeyma Subaşı gözyaşlarına boğuldu! Gelen yoruma ise...

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde kızı Melisa ile çekildiği bir fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı. Paylaşımı gören Şeyma Subaşı ise göz yaşlarını tutamadı. Subaşı bir takipçisinden gelen yorum mesajına ise yanıt verdi.

Bir dönem Şeyma Subaşı ile evlilik yaşayan ve ilişkileri ile magazin gündeminden düşmeyen Acun Ilıcalı şimdiler de ise Ayça Çağla Altunkaya ile birlikteliğiyle adından sıkça söz ettiriyor. Ilıcalı, Şeyma Subaşından dünyaya gelen kızı Melisa ile çekildiği bir fotoğrafı sosyal medya platformunda paylaştı. Paylaşımının üzerine Subaşının hesabında yayınladığı fotoğraf ise dikkatleri üzerine çekti.

"SANIRIM PAYLAŞMAMALIYDIM"

Subaşı, Acun Ilıcanın paylaşımından sonra kızı Melisa ile çekildiği kareleri peş peşe yayınladı. Subaşı daha sonra da ağladığı bir pozunu paylaşarak "Sanırım bunu paylaşmamalıydım ama zaten paylaştım" notunu ekledi.

TAKİPÇİSİNE YANIT VERDİ

Paylaşımdan sonra fotoğraf kareleri gündeme oturdu. Bir takipçisinin  "Çok üzgünüm senin adına. Melisa bu dönemlerini, yaşlarını tekrar yaşamayacak ve annesi olarak yanında değilsin" mesajını yayınlayarak şu cevabı verdi: "Bütün destekleriniz, dualarınız için amin diyorum" 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Emine Erdoğan Bali'de lider eşleriyle buluştu

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Adnan 1 yıl önce

N'oldu Şeyma aldığın tazminat paralarını bitirdin mi? şimdi ağladığın kızını bakıcıya bırakıp yurt dışı gezilerine çıktığını unutmadık. Anne olduğun yenimi aklına geldi. Yazıklar olsun. Ağla ağlayabildiğin kadar.