Seda Sayan'ı Kibariye keşfetmiş! O zamanı anlatan Kibariye...

Asıl adı Bahriye Tokmak olan ve sahne adı olarak Kibariye ismini tercih eden Arabesk-pop şarkıcısı, Star TV'de yayınlanan ‘Doğu Demirkol ile Alelade Show’un son bölümüne konuk oldu. Kibariye programda Seda Sayan'ı nasıl keşfettiğini anlattı.

Ünlü müzisyen, katıldığı Show programında Seda Sayan ile ilgili yapmış olduğu açıklamayla magazin gündemine düştü. Programda gençlik yıllarından kareler yayınlanan Kibariye, Seda Sayan'ın fotoğrafını görmesi üzerine heyecanlı bir şekilde alkışladı. Bu hareketi dikkatleri üzerine çekmesinin ardından, Seda Sayan hakkında itiraflarda bulundu.

Star TV

Star TV

"AYNI EVDE 40 SENE YAŞADIK"

Pop müzik sarkıcısı Kibariye, Seda Sayan'ı nasıl keşfettiği hakkında yorumlarda bulundu. "Şu Seda'yı ne zaman görsem içimin yağları eriyor. Biz aynı evde 40 sene yaşadık. Bir butiğe gittim,  kendime kazak almak istedim. Seda'yı bir gördüm, maşallah çok güzel kadın. 'Sen buraya yakışmıyorsun. Sesin var mı senin?' dedim. Azıcık şarkı okudu. Bana da alt kadro lazımdı. Seda'yı ben o zaman keşfettim" ifadelerini kullandı.

Seda Sayanın kibariye hakkında açıklaması

Seda Sayanın kibariye hakkında açıklaması

"ELEKTİRİĞİM TUTTU"

Ünlü isim Seda Sayan hakkında konuşmalarına ise şöyle devam etti: "Başka kimseye böyle bir şey yapmadım. Elektriğim Seda ile tuttu. Kalbi çok güzeldir Seda'nın. Ekranda nasıl konuşuyorsa aynı öyledir."

Kibariye

Kibariye

40 SENELİK BİRLİKTELİKTE VEFAKARLIK

"17 yıl ev arkadaşlığı yaptığın Seda Sayan'ın sevmediğin bir huyu var mıydı?" sorusuna 62 yaşında olan şarkıcı, "17 değil ben onu düzelteyim. Tam 40 sene aynı evde kaldık. Seda'nın her huyunu sevdim. Bir tane yaramaz huyu yoktur. Bana gidip kazaklar, parfümler alırdı. Vefakardır. Anlatmakla bitiremem onu. Seda'yı her zaman çok özel ve ayrı tutarım" dedi.

Kibariye

Kibariye

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Somer Şef'ten yarışmacıya sert sözler! "Seninki özgüven değil..."

Halil İbrahim Ceyhan'ın yeni paylaşımı gündem oldu! Fotoğrafa...

İLİŞKİLİ HABER

Halil İbrahim Ceyhan'ın yeni paylaşımı gündem oldu! Fotoğrafa...
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0