Merve Boluğur'dan hayranlarını sevindirecek haber! Ekranlara geri mi dönüyor?

Müzisyen Mert Aydın ile geçtiğimiz ay nikah masasına oturarak hayranlarını sevindiren oyuncu Merve Boluğur'dan geçtiğimiz günlerde üzücü bir haber gelmişti. Kısa süren evliliklerini hızlı bir kararla bitirmeye karar veren çiftin boşanma davaları konuşulurken, Boluğur cephesinden sürpriz bir karar geldi. Ünlü oyuncu ekranlara geri mi dönüyor?

"Acemi Cadı", "Kuzey Güney", "Küçük Sırlar", "Muhteşem Yüzyıl" gibi popüler yapımlarda yer alarak adından sıklıkla bahsettiren güzel oyuncu Merve Boluğur uzun zamandır televizyon dünyasından elini ayağını çekmişti. 2015 yılında ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile mutlu bir yuva kuran oyuncu 2017 yılında aldıkları boşanma kararının ardından tekrar gündeme gelmişti. Murat Dalkılıç'tan sonra müzisyen Mert Aydın ile geçtiğimiz ay tekrar nikah masasına oturan oyuncu yine aradığı mutluluğu yakalamayınca çift evliliklerini bitirme kararı almıştı. Özel hayatında yakalayamadığı başarıyı iş hayatında yakalamaya çalışan oyuncu sinyali verdi. Merve Boluğur ekranlara geri mi dönüyor?

Merve Boluğur Acemi Cadı

Merve Boluğur Acemi Cadı

ÖZEL HAYATINDA YÜZÜ GÜLMÜYOR!

Geçirdiği evliliklerle adından sıklıkla bahsettiren güzel oyuncu özel hayatında yüzü gülmeyen oyuncular arasında yer alıyor. Murat Dalkılıç ile geçirdiği evliliğin bitiminden sonra depresyona girdiği söylenen ve sosyal medyada paylaştığı videolarla çok konuşulan ünlü oyuncu sürpriz bir kararla tekrar nikah masasına oturma kararı almış ve herkesi şaşırtmıştı. Fakat yine umduğunu bulamayan oyuncunun bu evlilikte de yüzü gülmeyince yine adliye yolunu tuttu.

Merve Boluğur

Merve Boluğur

 Merve BoluğurİLİŞKİLİ HABER Merve Boluğur'dan yeni açıklama geldi! Boşanma tarihleri netleşti

EKRANLARA GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Tek başına alışveriş turuna çıkan güzel oyuncu neşeli halleri ile dikkat çekti. Eski eşi Mert Aydın ile 23 Kasım'da boşanma davaları olduğunu söyleyen ünlü oyuncu yoğunluğunun arasında bir taraftan gelen senaryoları da okuduğunu söyleyerek, ekranlara geri dönebileceğinin sinyalini verdi.

Merve Boluğur

Merve Boluğur

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Fatih Ürek kendisini tanımayan görevliye surat astı! Tavrı ve verdiği cevap olay oldu

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0