Uraz Kaygılaroğlu'ndan kazayla ilgili açıklama gelmişti! Melis İşiten ile fotoğrafını paylaştı

Amasya'da tiyatro oyuncularının da içinde yer aldığı minibüsün tıra çarpmasıyla meydana gelen feci kazayla ilgili ilk açıklama Uraz Kaygılaroğlu'ndan gelmişti. Kazayla ilgili açıklama yapan oyuncu yaralanan arkadaşlarının durumları hakkında bilgi vermişti. Kamera karşısında güçlükle durduğu görülen oyuncunun paylaşımı herkesi duygulandırmıştı. Oyuncudan şimdi de eski eşi Melis İşiten ile yeni fotoğraf karesi geldi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Amasya'daki korkunç kazada yaralanan Melis İşiten'in eski eşi Uraz Kaygılaroğlu'ndan kazayla ilgili ilk açıklamalar geçtiğimiz gün gelmişti. Kazadan sağ kurtulan Melis İşiten, Ceyhun Fersoy ve Sergen Deveci'den art arda paylaşımlar gelirken bir paylaşım da oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'ndan geldi. 2014-2019 yılları arasında evli kalan ve Ada adında bir kızları bulunan oyuncu çiftten sevenlerinin içini rahatlatacak fotoğraf karesi geldi.

Tiyatro oyuncularını taşıyan minibüs kaza yaptı! Oyuncuların kazadan önceki son görüntüleri...İLİŞKİLİ HABERTiyatro oyuncularını taşıyan minibüs kaza yaptı! Oyuncuların kazadan önceki son görüntüleri...

ŞÜKÜR PAYLAŞIMI!

Çektiği video ile kazada yaralanan oyuncuların son durumu hakkında bilgi veren Uraz Kaygılaroğlu'ndan şimdi de eski eşi Melis İşiten ile ilgili bir paylaşım geldi.

Uraz Kaygılaroğlu'nun oyuncuların son durumunu anlattığı video:

Eski eşi Melis İşiten, kızları Ada ve dostlarının olduğu fotoğraf karesini sosyal medya hesabından paylaşan Uraz Kaygılaroğlu bu kareye "Şükür Anı" notunu düştü. Fotoğrafa oyuncunun dostları ve takipçilerinden geçmiş olsun yorumları gelirken kazada yaralanan İşiten'in ayağındaki platin dikkatleri çekti.

Uraz Kaygılaroğlu

Uraz Kaygılaroğlu

Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten

Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten

Ceyhun Fersoy'dan duygulandıran kaza paylaşımı! "Allah düşmanımın başına vermesin..."

İLİŞKİLİ HABER

Ceyhun Fersoy'dan duygulandıran kaza paylaşımı! "Allah düşmanımın başına vermesin..."
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0