3 yıldır anne olmak için mücadele ediyor! Aylin Coşkun Günseli Kato'yu yerden yere vurdu

Ceyda Düvenci'nin sunduğu NTV'de yayınlanan Bambaşka Sohbetler programına konuk olan seramik sanatçısı ve ressam Günseli Kato, "annelik" açıklamalarıyla tepki topladı. Kato'nun açıklaması kısa sürede gündem olurken 3 yıldır bebek sahibi olmak için acılı bir tedavi süreci geçiren şarkıcı Aylin Coşkun'dan yanıt gecikmedi. Kato'ya ateş püsküren Coşkun "Ben gerçekten bu kadına bu dünyada hakkımı helal etmiyorum" dedi.

Seramik sanatçısı ve ressam Günseli Kato, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda annelik üzerine yaptığı "Kadın çocuk doğurmuyorsa eksiği vardır. Kadının kadın olması için çocuk doğurması gerekir" şeklindeki açıklamalarla gündeme gelmişti. Sosyal medyada tartışmalara sebep olan açıklamaların ardından 3 yıldır bebek sahibi olmak için zorlu bir tedavi süreci geçiren Aylin Coşkun öfkeden deliye döndü. 

Günseli Kato

Günseli Kato

"BEN BU KADINA BU DÜNYADA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"

2019 yılında Volkan Aslan ile nikah masasına oturan Coşkun, TV8 ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına telefonla bağlanarak Kato'ya ateş püskürdü. "Üç yıldır hiç nefes almadan çocuk sahibi olmaya çalışıyorum" diyerek isyan eden ünlü şarkıcı "Herkes anne olmak zorunda değil. Ben isteyip olamayanlardanım. Bu dünyaya biz kadınlar çocuk doğurmaya gelmedik. Bu bizi güçsüz yapmaz. Ama bunun gibileri dangalak yapar. Beni çok ağlattı. Ben gerçekten bu kadına bu dünyada hakkımı helal etmiyorum" ifadelerini kullandı. 

Günseli Katodan annelik açıklaması

Günseli Katodan annelik açıklaması

Ünlü şarkıcının bebek sahibi olmak için verdiği mücadeleden sonuç alamadığı için bu cümlelere maruz kalması sosyal medya kullanıcılarını sinirlendirdi. Coşkun'un ağlamasına üzülen hayranları Instagram hesabından destek mesajları yağdırdı. 

Aylin Coşkun

Aylin Coşkun

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Dili ona para kazandırıyor! Görenler gözlerine inanamıyor...

Kızını darp ettiği iddia edilmişti! Eski eş Gonca Derin tehdit mi ediliyor?

İLİŞKİLİ HABER

Kızını darp ettiği iddia edilmişti! Eski eş Gonca Derin tehdit mi ediliyor?

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0