Diziden ayrılan Aslı Enver rekor bir tazminat ödedi!

Ani evlilik kararıyla herkesi şaşırtan ünlü oyuncu Aslı Enver oynadığı diziden ayrılmak için rekor tazminat ödedi. Hamile olduğunu öğrenen ünlü oyuncu sağlığı riske atmamak için dizi anlaşmasını bozmak zorunda kaldı.

Ünlü oyuncu Aslı Enver geçtiğimiz günlerde Berkin Gökbudak ile dünyaevine girdi. Hemen 1 hafta sonra hamile olduğu haberleri çıkan güzel oyuncu Aslı Enver bebek beklediği için "Benim Adım Farah" dizisinden ayrıldığı ortaya çıktı.

Aslı EnverİLİŞKİLİ HABERAslı Enver'den bebek müjdesi!

REKOR TAZMİNAT ÖDEDİ

Enver, hamile olduğunu öğrenince sağlığını riske atmamak için anlaştığı dizi projesinden ayrıldı. Bunun üzerine hem ayrılırken alacağı ücretleri de elinin tersiyle itti hem de rekor tazminat ödemek zorunda kaldı.

Alınan bilgiye göre ünlü isim Bölüm başına 150 bin dolar alacağı iddia edilen Enver, projeden çekildiği için iddiaya göre 15 bin dolar (280 Bin TL) tazminat ödeyecek

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Anne şempanzenin yavrusuna kavuştuğu anlar...

Kurtlar Vadisi'nin İskender Büyük'ü Musa Uzunlar yeni projeyle geliyor! Ters köşe yapacak...

İLİŞKİLİ HABER

Kurtlar Vadisi'nin İskender Büyük'ü Musa Uzunlar yeni projeyle geliyor! Ters köşe yapacak...
Yasak Elma'da çekilen o sahne ağır tepkilere maruz kaldı!

İLİŞKİLİ HABER

Yasak Elma'da çekilen o sahne ağır tepkilere maruz kaldı!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

ramazan 1 yıl önce

150 bin dolar mı bölüm başına mı şaka mısınız siz ya 2.792.475 tl yapıyor bugünkü kur a göre :))

Toplam 2 beğeni