Amasya'daki kaza sonrası yaşananlar: Melis İşiten son durumu paylaştı! Sergen Deveci uçakla...

Amasya'da 3 kişinin hayatını kaybettiği, 8 kişinin de yaralandığı kaza sonrası yaşananlar merak ediliyor. İçlerinde ünlü oyuncuların da bulunduğu kazada oyuncu Melis İşiten ve Ceyhun Fersoy'un durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Sergen Deveci'nin durumunun daha ağır olduğu öğrenilmişti. Melis İşiten oyuncunun son durumunu paylaştı. İşte oyuncunun durumuyla ilgili son gelişmeler...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Amasya'daki içlerinde Melis İşiten, Ceyhun Fersoy ve Sergen Deveci'nin de bulunduğu tiyatro oyuncularını taşıyan minibüsün yaptığı feci kazada 3 kişi hayatını kaybetmiş 8 kişi de yaralanmıştı. Kazada yaralanan Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek ambulanslarla hastanelere kaldırılmıştı. Yaralananların tedavisi sürerken Sergen Deveci'nin durumunun ağır olduğu öğrenilmişti. Taburcu olan Melis İşiten son durumu paylaştı.

Sergen Deveci, Ceyhun Fersoy, Tolga Güleryüz

Sergen Deveci, Ceyhun Fersoy, Tolga Güleryüz

Tiyatro oyuncularını taşıyan minibüs kaza yaptı! Oyuncuların kazadan önceki son görüntüleri...İLİŞKİLİ HABERTiyatro oyuncularını taşıyan minibüs kaza yaptı! Oyuncuların kazadan önceki son görüntüleri...

TEDAVİLERİ DEVAM EDİYOR

Yaralanan oyunculardan Melis İşiten, Filiz Özbek ve Aykut B. tedavilerini tamamlayıp taburcu olurken, Uğur Şalvarcıoğlu ve Özgür Ayaz'ın Samsun OMÜ Tıp Fakültesi'ne sevk edildiği öğrenildi. Hayati tehlikeleri bulunmayan Ceyhun Fersoy ve Burak Gülçebi'nin ise Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefedddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavilerinin sürdüğü biliniyor.

SERGEN DEVECİ AMBULANS UÇAKLA İSTANBUL'A SEVK EDİLDİ!

Kazada ağır yaralanan Sergen Deveci'nin yoğun bakımdaki takibinin sonrasında tedavisinin İstanbul'da devam edilmesine karar verildi. Oyuncunun, Amasya Merzifon Havalimanı'ndan kalkan Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçak ile İstanbul Özel Florance Nightingale Hastanesi'ne sevki gerçekleştirildi.

Sergen Deveci

Sergen Deveci

MELİS İŞİTEN SON DURUMU PAYLAŞTI!

Aynı kazada yaralanan ve tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu olan Melis İşiten Sergen Deveci'nin yoğun bakımdan son durumunu sosyal medya hesabı üzerinden "Çok büyük bir şey yaşadık. Kaybımız ve acımız tarifsiz. Biz sağ kaldık, buna şükrederek hayatımıza devam etmek için güçlü olacağız. Beraberiz. Sergen'in bilinci açık. Geçecek, geçireceğiz. Seviyorum" ifadelerini kullanarak paylaştı. Deveci'nin hayati tehliketi atlattığı, bilincinin açık olduğu ve kontrol amaçlı yoğun bakımda tutulduğu öğrenildi. Tedavisinin ardından oyuncu da taburcu edilecek.

Melis İşiten paylaşımı

Melis İşiten paylaşımı

MİNİBÜS SÜRÜCÜSÜ TUTUKLANDI!

Kazayla ilgili yapılan soruşturmada süratli olduğu tespit edilen ve tespit tutanağına göre, 8'de 8 kusurlu olan  minibüs sürücüsünün hakkında tutuklanma kararı verildi.

Minibüs kazası

Minibüs kazası

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Uraz Kaygılaroğlu'ndan açıklama geldi! Kazada yaralanan oyuncuların son durumu...

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0