Tolga Güleryüz ünlü oyuncu Zeynep Gülmez'in eski eşi çıktı! Acı verici mesaj

Ünlü isimleri taşıyan minibüs kaza yaptı. Minibüste bulunan Tolga Güleryüz hayatını kaybetti. Tolga Güleryüz'ün bir dönem ünlü oyuncu Zeynep Gülmez ile evli olduğu ortaya çıktı.

Baş Belası adlı tiyatro oyununun ekibini taşıyan araç Amasya-Çorum yolu üzerinde kaza yaptı. Korkunç kazada hayatını kaybedenler arasında yer alan Tolga Güleryüz'ün, eski eşi ünlü oyuncu Zeynep Gülmez, yürek yakan paylaşımda bulundu. Yaşadığı üzüntüyü paylaşan Gülmez, "Acıyı yazmak, kelimeler anlamsız gelir. Ben seni affettim, affet beni" ifadelerini kullandı..

Baş Belası tiyatro oyununda ışık tasarımcısı olarak görev alan Tolga Güleryüz, yapımcılık ve yönetmenlik yapmıştı.

Bu zamana kadar birçok projede yer alan Güleryüz, 2015-2017 yılları arasında başarılı oyuncu Zeynep Gülmez ile evli kalmıştı.

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0