Kıvanç Tatlıtuğ'dan şefleri kıskandıracak yetenek! El yapımı makarnası tam not aldı

10 parmağında 10 marifetle herkesi şaşırtan Kıvanç Tatlıtuğ, bu kez eşi için soluğu mutfakta aldı. Ünlü oyuncunun eşi Başak Dizer, özenle hamur yoğurup makarna yapan Tatlıtuğ'un yeteneğini sosyal medya hesabından paylaştı.

"Aşk-ı Memnu", "Kuzey Güney" ve "Cesur ve Güzel" gibi Türkiye'nin en başarılı yapımlarında rol alan Kıvanç Tatlıtuğ, hem meslek hayatı hem de özel yaşantısıyla sık sık gündeme geliyor. 2016 yılında modacı Başak Dizer ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu, geçtiğimiz aylarda oğlu Kurt Efe'nin dünyaya gelmesiyle babalık sevinci yaşadı. Magazin dünyasının örnek çiftlerinden biri olarak parmakla gösterilen Dizer ve Tatlıtuğ çifti, son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer

6 ay profesyonel aşçılık eğitimi aldığı bilinen Tatlıtuğ, eşi için hafta sonu mutfağa girdi. Kendi elleriyle makarna açan ünlü oyuncunun marifetlerini gözler önüne seren Başak Dizer, kuruması için asılan spagettilerin fotoğrafını "Kıvanç Şefim" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Kıvanç Tatlıtuğun elinden makarna

Kıvanç Tatlıtuğun elinden makarna

Baba olduktan sonra mutfağa daha sık giren Tatlıtuğ'un hünerleri takipçilerinden tam not aldı. 

Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Dili ona para kazandırıyor! Görenler gözlerine inanamıyor...

Hadise sosyal medyadan ateş püskürdü! "Asla susmayacağım"

İLİŞKİLİ HABER

Hadise sosyal medyadan ateş püskürdü! "Asla susmayacağım"

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0