Çılgın Sedat'tan yürek sızlatan sözler! Oğlu için dua istedi...

Çılgın Sedat lakabıyla tanınan sanatçı ve eski futbolcu Sedat Kapurtu, geçtiğimiz günlerde bir AVM'de görüntülendi. Basın mensuplarının sorularına cevap veren sanatçı, oğlu için sevenlerinden dua istedi. Sanatçının sözleri yürek sızlattı!

2005 yılında Özlem Kapurtu ile dünya evine giren Sedat Kapurtu'nun oğlu Siraç, Serebral palsi hastalığı ile savaşıyor. Zaman zaman oğlunu sosyal medya hesabından paylaşan Çılgın Sedat, önceki gün bir AVM'de muhabirlerle sohbet etti. Sohbet esnasında oğlunun durumundan bahseden sanatçı, oğlu için dua istedi.

Çılgın Sedat AVM

Çılgın Sedat AVM

Çılgın Sedat oğlu SıraçİLİŞKİLİ HABERÇılgın Sedat oğlu Sıraç'ın rehabilitasyon merkezinde yaşadığı zor günleri anlattı

"BELKİ DE OĞLUM..."

Çılgın Sedat, 14 günlükken beyin kanaması geçiren ve Serebral palsi hastalığına yakalanan oğlu için "Sizin de bildiğiniz üzere oğlumun uzun zamandır savaştığı bir hastalık var. Bununla ilgili bir tedavi süreci içerisine girdik. Kosova'da bir ameliyat durumumuz var. Her şey yolunda giderse belki de oğlum yürüyebilecek." açıklamalarını yaparak umut verici haberi paylaştı.

Çılgın Sedat ve oğlu

Çılgın Sedat ve oğlu

OĞLU İÇİN DUA İSTEDİ!

Bu umut verici haberin ardından "Tüm sevenlerimden ve Türk halkından dua bekliyorum" diyen şarkıcı oğlu için dua istedi. Bu sohbetten sonra ise alışverişine kaldığı yerden devam etti.

Çılgın Sedat ve oğlu Siraç

Çılgın Sedat ve oğlu Siraç

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Danla Biliç'ten Kubilay Aka'ya parfümlü gönderme! Bitenlere yer açın ki...

Başkan Erdoğan'dan yeni yüzyıl paylaşımı geldi! Bu bir "Hürriyet Çağrısı"

İLİŞKİLİ HABER

Başkan Erdoğan'dan yeni yüzyıl paylaşımı geldi! Bu bir "Hürriyet Çağrısı"
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0